ZWIJGEND GOUD – ASTRID ESMERALDA

Astrid schrijft over haar boek “Zwijgend goud” het volgende. In tijden van veel turbulentie, innerlijk en of uiterlijk, is het fijn te weten dat we geen speelbal hoeven te zijn van onze emoties. Dat er een innerlijke plek is waar het altijd stil is. Het oog van de storm.

De poort naar een ruimer veld

Jouw stille plek is de poort naar een ruimer veld. Voorbij het zelf dat jij nu kent. Het zelf dat wil en niet wil, het zelf waarin gedachten, emoties en handelingen vaak op de automatische piloot staan.

Dit boek wil een richtsnoer zijn voor eenieder die in deze steeds meer polariserende wereld een Licht wil zijn. Je kunt niet aan alle grote wereldse zaken iets veranderen, maar je kunt wel op jouw m2 je trilling verhogen. Door te ontwaken in het Licht dat jij werkelijk bent. Dit Licht belichamen en verder de wereld in dragen is voor ieder individu mogelijk!

Zie de huidige tijd als mogelijkheid om in jezelf essentie van niet-essentie te onderscheiden. Maak langs de weg van stilte contact met de gouden poort in jezelf. De poort die niet spreekt in woorden maar in de woordloze taal van jouw hart.

Ik was genoodzaakt alles op te geven

De gedichten en inspiratieteksten heb ik mogen ‘ontvangen’ in een zeven jaar durend intens ziekte- en transformatieproces, waarin ik genoodzaakt werd alles op te geven. Ik heb de teksten ervaren als steun en inspiratie en een voortdurende herinnering aan mijn Licht als het soms zo duister was. Nu is het tijd dat deze woorden ook jou mogen bereiken. Jouw ogen, hart en ziel aanraken. Auteur: Astrid Esmeralda.

Het boek is voor 19,50 te bestellen op dichterbijmij.com.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Return to love

RETURN TO LOVE – ANDREA BOCELLI AND ELLIE GOULDING

Voor deze video van het nummer 'Return to love', hebben ...

VERBINDEN MET HET UNIVERSUM OP FREQUENTIE 432 HZ

Als we teruggaan in de tijd zien we dat muziek ...
Doe wat je wil

KORTE FILM – DOE WAT JE WIL

Laat het lawaai van de mening van anderen je eigen ...
Windup

KORTE FILM – WINDUP

Deze bekroonde korte animatiefilm 'Windup' is een verhaal over de ...
Guru Ram Das

MANTRA – GURU RAM DAS

Deze Guru Ram Das mantra bestaat uit acht delen en ...
Father and daughter

KORTE FILM – FATHER AND DAUGHTER

In de ontroerende, korte film 'Father and daughter' neemt een ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download