ZWIJGEND GOUD – ASTRID ESMERALDA

Astrid schrijft over haar boek “Zwijgend goud” het volgende. In tijden van veel turbulentie, innerlijk en of uiterlijk, is het fijn te weten dat we geen speelbal hoeven te zijn van onze emoties. Dat er een innerlijke plek is waar het altijd stil is. Het oog van de storm.

De poort naar een ruimer veld

Jouw stille plek is de poort naar een ruimer veld. Voorbij het zelf dat jij nu kent. Het zelf dat wil en niet wil, het zelf waarin gedachten, emoties en handelingen vaak op de automatische piloot staan.

Dit boek wil een richtsnoer zijn voor eenieder die in deze steeds meer polariserende wereld een Licht wil zijn. Je kunt niet aan alle grote wereldse zaken iets veranderen, maar je kunt wel op jouw m2 je trilling verhogen. Door te ontwaken in het Licht dat jij werkelijk bent. Dit Licht belichamen en verder de wereld in dragen is voor ieder individu mogelijk!

Zie de huidige tijd als mogelijkheid om in jezelf essentie van niet-essentie te onderscheiden. Maak langs de weg van stilte contact met de gouden poort in jezelf. De poort die niet spreekt in woorden maar in de woordloze taal van jouw hart.

Ik was genoodzaakt alles op te geven

De gedichten en inspiratieteksten heb ik mogen ‘ontvangen’ in een zeven jaar durend intens ziekte- en transformatieproces, waarin ik genoodzaakt werd alles op te geven. Ik heb de teksten ervaren als steun en inspiratie en een voortdurende herinnering aan mijn Licht als het soms zo duister was. Nu is het tijd dat deze woorden ook jou mogen bereiken. Jouw ogen, hart en ziel aanraken. Auteur: Astrid Esmeralda.

Het boek is voor 19,50 te bestellen op dichterbijmij.com.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Man on wire

DOCUMENTAIRE – MAN ON WIRE

"Man on Wire," de fascinerende documentaire uit 2008, werpt een ...
Trage Tocht

DE TRAGE TOCHT BIJ DOORNENBURG

Tijdens de Trage Tocht Doornenburg wacht een ware ontdekkingsreis, doordrenkt ...

DOCUMENTAIRE – JIRO DREAMS OF SUSHI

"Jiro Dreams of Sushi" is een mooie documentaire uit 2011 ...
Alpha golven

GENEZENDE ALPHA GOLVEN

Deze muziek met alpha-golven belooft niet alleen een aangename luisterervaring, ...
In the mood for love

IN THE MOOD FOR LOVE – SHIGERU UMEBAYASHI

De betoverende melodieën van Shigeru Umebayashi's "In the Mood for ...
Love is the brigde rumi

LOVE IS THE BRIDGE – RUMI

"Love is the Bridge" van Rumi, de beroemde 13e-eeuwse Perzische ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download