VERBINDEN MET HET UNIVERSUM OP FREQUENTIE 432 HZ

Als we teruggaan in de tijd zien we dat muziek altijd een rol heeft gespeeld in de heling van de mens. De sjamanen en medicijnmannen die werken al met trommels, fluiten en klankschalen. Muziek kan je weer in contact brengen met de natuur. Met muziek kun je je letterlijk ‘afstemmen’ op het universum. De toon van het Universum is frequentie 432 Hz.

Alles vibreert op 432 Hz

Het universum bestaat uit trillingen en bevat allerlei tonen. Door je af te stemmen op deze tonen kun je jezelf helen en kun je je bewust worden van je eigen bron. We maken allemaal deel uit van het Universum waarin we leven.

De eerste toon is 432 Hertz (Hz), wat wil zeggen 432 trillingen per seconde. Die 432 trillingen per seconde is een frequentie waarop wordt gezegd dat het hele universum vibreert. Als we kijken naar alle klassieke muziek van Bach, Brahms en vele anderen zijn hun muziekstukken gecomponeerd en uitgevoerd met gebruik van de standaard A op frequentie 432 Hz.

Frequentie 432 Hz

Los blokkades op

Je voelt de kalmte van alle energieën rustig tot je komen. Ook opent deze frequentie je hart en maakt alles om je heen positief. De 432 Hz verhoogt je waarneming en mentale helderheid. Je komt meer in contact met je intuïtie. Het is bewezen dat deze solfeggio frequentie helend is, omdat het angst vermindert en de hartslag en bloeddruk verlaagt.

Als je emotionele blokkades ervaart, doe dan oortjes in en ontspan met deze muziek. Je zult merken dat emotionele blokkades verdwijnen en je bewustzijn vergroot. Ervaar de magie van deze toon en voel eenheid in plaats van afgescheidenheid. Auteur: Madeleine van Mourik.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Return to love

RETURN TO LOVE – ANDREA BOCELLI AND ELLIE GOULDING

Voor deze video van het nummer 'Return to love', hebben ...

VERBINDEN MET HET UNIVERSUM OP FREQUENTIE 432 HZ

Als we teruggaan in de tijd zien we dat muziek ...
Doe wat je wil

KORTE FILM – DOE WAT JE WIL

Laat het lawaai van de mening van anderen je eigen ...
Windup

KORTE FILM – WINDUP

Deze bekroonde korte animatiefilm 'Windup' is een verhaal over de ...
Guru Ram Das

MANTRA – GURU RAM DAS

Deze Guru Ram Das mantra bestaat uit acht delen en ...
Father and daughter

KORTE FILM – FATHER AND DAUGHTER

In de ontroerende, korte film 'Father and daughter' neemt een ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download