THUISKOMEN – MIRELLA SUURHOFF

Als kind was ik al jong geïnteresseerd in spiritualiteit. Op mijn 25e begon ik met Reiki I en II via het Ushuï principe, waarna ik al snel allerlei workshops volgde over uiteenlopende spirituele thema’s.

Enkele jaren later nam ik samen met mijn moeder een aantal jaar les in Astrologie wat mijn inzicht in menselijk gedrag heeft vergroot. In deze tijd kreeg ik een relatie met een ware liefde, trouwden we en kregen 2 jongens. Hierdoor werd mijn tijd en aandacht natuurlijk vooral ingenomen door werk en gezin waardoor spiritualiteit op de achtergrond raakte.

Slapend leven

Toen de kinderen iets ouder werden en allebei op school zaten, kreeg ik weer iets meer tijd en ruimte om bij mezelf en mijn leven stil te staan. Ik begon me ineens wat ontevreden en leeg te voelen. Achteraf was dit omdat ik tot die tijd mijn leven als het ware ‘slapend’ had beleefd. Er was nauwelijks verbinding met mijzelf en dus ook niet met mijn ex-man. Ook had ik geen flauw idee waar nu eigenlijk mijn passie lag, waar ik nu echt blij van werd? Ik stond vlak voor een groot keerpunt in mijn leven.

Thuiskomen

Alles op zijn kop

Enkele maanden later in november 2013, kwam er een man in mijn leven waar ik heel erg verliefd op werd en waardoor mijn hele leven op z’n kop kwam te staan. Hij heeft mij heel diep geraakt en ik werd als het ware ‘wakker’. Het leek alsof ik ‘aan’ ging en vanaf dat moment zou ik veel meer gaan voelen en ervaren. Zowel fijn als zwaar.

Toen ik door deze ontmoeting wakker werd en mijn leven op z’n kop stond, had ik vooral behoefte aan begrip. Ik wilde begrijpen wat er aan de hand was en ging naarstig op zoek naar enig houvast in de vorm van antwoorden op mijn vele vragen.

“Truth is not something outside to be discovered, it is something inside to be realized.”

Osho

Dit boek kan een leidraad zijn voor iedereen, waar er een ontmoeting en contact met een bijzondere ziel heeft plaatsgevonden in zijn of haar leven. Of waarbij er iets anders is gebeurd wat een grote impact op jou heeft gehad, waardoor je niet anders kan dan ontwaken en in contact komen met jezelf.

Thuiskomen op aarde

Het transformatieproces dat zich dan aandient zal gepaard gaan met verwarring en onbegrip, waarbij dit boek “Thuiskomen” een steun kan zijn. Alles dat ons uitdaagt in ons leven is erop gericht ons weer thuis te laten komen. Diep van binnen verlangen we allemaal naar “Thuis” zijn hier op aarde.

Met inbegrip van alles dat we ooit waren en kunnen zijn. Ons licht laten schijnen op alles dat onze ziel verrijkt door de ervaringen in de dualiteit. We willen ons weer verbinden met alles van onszelf en tegelijkertijd met de ander en alles dat er is. Thuis Zijn bij ons Zelf en elkaar. Auteur: Mirella Suurhoff.

Het boek “Thuiskomen” is verkrijgbaar onder andere bij Bol.com, voor 19,50.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Life in a day

DOCUMENTAIRE – LIFE IN A DAY

'Life in a Day' is een documentaire die de diversiteit ...
Spiegel im Spiegel

SPIEGEL IM SPIEGEL – ARVO PÄRT

Spiegel im Spiegel van Arvo Pärt is een muzikaal meesterwerk ...
Eurielle Carry me

CARRY ME – EURIELLE

'Carry me' van Eurielle is een prachtig muziekstuk dat je ...
Kitbull

KORTE FILM – KITBULL

Kitbull is geregisseerd door Rosana Sullivan en geproduceerd door Kathryn ...
Adagio for Strings

ADAGIO FOR STRINGS – SAMUEL BARBER

Adagio for Strings van Samuel Barber is een compositie die ...
Free Solo

DOCUMENTAIRE – FREE SOLO

Free Solo uit 2018 vertelt het opmerkelijke verhaal van Alex ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download