TRAILER – THE STORY OF EVERYTHING

Stephen Hawking wordt in een adem genoemd met Newton en Einstein, maar zelf vond hij dat onzin. Al kon hij niet ontkennen dat hij perfect in het plaatje past van de geniale wetenschapper. Een machteloos lichaam, door de ziekte ALS, waar alle spierkracht uit verdwenen was met een slim en krachtig brein.

“Het universum zou niet veel voorstellen als het geen thuis bood aan de mensen van wie je houdt” – Stephen Hawking

In 1988 werd hij bekend bij het grote publiek door zijn internationale bestseller “A Brief History of Time“. In het Nederlands vertaald als “Het Heelal”. Zijn stem was hij op dat moment al verloren en hij communiceerde via een computer. Hij werd 76 jaar, wat uitzonderlijk is voor iemand met ALS.

The story of everything

In de indrukwekkende documentaire “The story of everything” onthult hij de wonderen van de kosmos. Hij brengt je de ultieme gids voor het universum, gebaseerd op wetenschap. Het omvat de hele ruimte en tijd. Hij snijdt verschillende onderwerpen aan zoals buitenaards leven en wat denk je van de mogelijkheid van tijdreizen.

Stephen Hawking

Stephen Hawking voegt zich bij de wetenschap en de verbeelding om een ​​van de belangrijkste mysteries te onderzoeken waarmee de mensheid wordt geconfronteerd, namelijk de mogelijkheid van buitenaards, intelligent leven. Zouden we contact kunnen maken? Maar ook tijdreizen komt aan bod.

“Wat-als”

De belofte van tijdreizen is al lang een van ‘s werelds favoriete wetenschappelijke “Wat-als?” Hawking verkent alle mogelijkheden, terwijl hij het weefsel van tijd en ruimte vervormt. Je leert de valkuilen en de vooruitzichten voor een technologie die letterlijk alles zou kunnen veranderen.

Vraag jij jezelf weleens af; “Zijn we alleen?” “Is tijdreizen mogelijk?” “Hoe is het universum begonnen?” en “Hoe zal het eindigen?” Dan is deze documentaire een aanrader voor jou. Auteur: Madeleine van Mourik.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Return to love

RETURN TO LOVE – ANDREA BOCELLI AND ELLIE GOULDING

Voor deze video van het nummer 'Return to love', hebben ...

VERBINDEN MET HET UNIVERSUM OP FREQUENTIE 432 HZ

Als we teruggaan in de tijd zien we dat muziek ...
Doe wat je wil

KORTE FILM – DOE WAT JE WIL

Laat het lawaai van de mening van anderen je eigen ...
Windup

KORTE FILM – WINDUP

Deze bekroonde korte animatiefilm 'Windup' is een verhaal over de ...
Guru Ram Das

MANTRA – GURU RAM DAS

Deze Guru Ram Das mantra bestaat uit acht delen en ...
Father and daughter

KORTE FILM – FATHER AND DAUGHTER

In de ontroerende, korte film 'Father and daughter' neemt een ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download