TABOE OP DE RUIMDENKENDE MENS

Al eeuwen heerst er een taboe op de ruimdenkende mens. De kennis die wij hadden werd afgenomen en men werd van den domme gehouden. Volkeren doen laten geloven dat alle kennis die wij hadden kwaadaardig zou zijn. Deze machtsstrijders drukte dit alles de kop in, er was onderdrukking en je werd in een hoekje gedreven, als er niet werd gehoorzaamd.

Onder andere religies werden opgericht en gevormd door de mens om verdeeldheid te creëren en waarheden te onderdrukken. ‘Wat ik geloof is waar! En wat jij gelooft, klopt niet!’ Terwijl je niet mag oordelen.

Taboe op de ruimdenkende mens

De mensheid werd massaal tegen elkaar opgezet, wat in het hedendaagse leven nog steeds de grote rol speelt. Religies werden gevormd en misvormd door mensen. Geloof zit in jezelf, geloof komt diep vanuit de ziel. Het is echter verboden om dichterbij jezelf te komen en te durven zijn wie je bent. En al helemaal om jezelf af te vragen wat het doel is dat wij hier zijn.

Laat ieder zijn eigen pad bewandelen en een unieke kijk hebben op het leven. Alle religieuze leiders, profeten, Messiah geloofden maar in één ding, en dat is liefde. Alleen maar liefde; liefde voor jezelf, en liefde voor een ander. Want je kunt namelijk wel een heel volk voor de gek houden, maar probeer ze maar na eeuwenlange leugens en misleidingen te overtuigen dat het niet zo is.

Spiritualiteit als misdrijf

Generaties lang werd macht en geld omgezet naar het creëren van perfecte plaatjes, en werd de mensheid tot mentale slaaf gemaakt. Er werd bepaald hoe ze moesten leven, en wanneer en hoe laat. Dat alles was nodig om te leven uit materialistische zin, zo werden we afgeleid van onze kennis. Die krachtige kennis, die is verwaterd. Spiritualiteit is tot op de dag van vandaag verboden, een misdrijf.

Iedereen is uit hetzelfde hout gesneden en uit dezelfde ster gemaakt. Respecteer jezelf en je gevoelens, en kom op voor de eigen rechten van jezelf en onze nakomelingen. Samen staan we sterk, want wie het hoogst van de toren blaast is zelf bang om eraf te vallen. Het is geen haat maar angst wat ze laten zien. Auteur: Colin Enrico.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Man in de rij

KORTE FILM – DE MAN IN DE RIJ

In ons leven zijn er momenten die ons bijblijven, niet ...
Liquid Mind

STRESS VERMINDEREN – LIQUID MIND

Liquid Mind is een muzikale reis die de luisteraar meeneemt ...
DE HERKENNING VAN DE ZIEL

DE HERKENNING VAN DE ZIEL

De herkenning van de ziel vindt plaats wanneer het bewuste ...
mong, reiziger voorbij de horizon

MONG, REIZIGER VOORBIJ DE HORIZON

Het verhaal van Mong, de weesjongen uit Oezbekistan, is een ...
Agenda van de kosmos

DE AGENDA VAN DE KOSMOS

De afgelopen jaren gebeurde er veel in de agenda van ...
Claude Debussy

CLAIR DE LUNE – CLAUDE DEBUSSY

Claude Debussy, een van de meest invloedrijke componisten van de ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download