FREQUENTIE 852 HZ – CONTACT MET JE HOGERE ZELF

Alles in het leven staat met elkaar in verbinding. Alles is terug te leiden naar de bron van bewustzijn. Zuiver bewustzijn is de hoogste werkelijkheid die een mens kan ervaren. Als je in deze staat van bewustzijn bent, dan ervaar je liefde, vrede en dan ben je heel.

Het is voor ons heel lastig om in deze staat te komen en te blijven, omdat het contact met deze kern al jong verbroken is. Door emotionele problemen, negatieve overtuigingen en jouw conditionering, ben je niet meer verbonden met je ware zelf. En doordat er blokkades zijn in dit energiesysteem, ontstaan er ziektes en lichamelijke klachten.

Kom weer in balans

Het doel van een sound healing en in balans komen, is om de verbinding met deze diepe universele levenskracht te herstellen. Om je weer in contact te brengen met de oorspronkelijke en natuurlijke staat van heelheid die al in jou aanwezig is.

“Wat de materie betreft, hebben we ons allemaal vergist. Wat we materie hebben genoemd, is energie, waarvan de vibratie zo is verlaagd dat deze voelbaar is voor de zintuigen. Alle materie en wezens trillen met specifieke snelheden en alles heeft zijn eigen melodie” – Albert Einstein

De Solfeggio frequenties is een toonladder die oorspronkelijk bestaat uit zes tonen. Deze zes tonen kunnen je genezen. Het zijn de tonen van het Universum. Biochemici gebruiken de frequentie 528 Hz bijvoorbeeld om DNA te repareren.

frequentie 852 Hz

Vergoot jouw intuïtie

De frequentie 852 Hz wordt gebruikt om je open te stellen voor je hogere zelf. Deze toon vergroot jouw intuïtie en is verbonden met het licht. Ook kun je hem beluisteren als je negatieve energie wil reinigen, bijvoorbeeld als je angstig bent en veel blijft malen en piekeren.

De toon die bij frequentie 852 Hz hoort is “La”. Met de toon “La” ga je het leven en de mensen doorzien. Hij verhoogt jouw bewustzijn en maakt je gevoeliger. Deze toon opent je voor spirituele ervaringen. Als je kijkt op celniveau, dan stelt deze frequentie de cel in staat om zichzelf te transformeren in een hoger niveau. Gebruik een koptelefoon tijdens het luisteren, voor het beste resultaat. Auteur: Madeleine van Mourik.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

PERFECTIONISME

PERFECTIONISME, HERKEN JIJ JEZELF?

Je hoort mensen zeggen; "Ik ben een perfectionist". Perfectionisme wordt ...

WAT DOET STRESS MET JE?

In ons moderne leven worden we vaak overspoeld door stressoren, ...
Depressie en trauma

HOE ZIJN DEPRESSIE EN TRAUMA VERBONDEN?

Depressie en trauma kunnen nauw met elkaar verbonden zijn, en ...
Ptss

WAAROM PTSS VASTHOUDEN?

Het vasthouden aan PTSS is een complex fenomeen en kan ...
Hectiek van alle dag

HECTIEK VAN ALLE DAG

In de drukte en hectiek van alledag kan het een ...
Zelfafwijzing

ZELFAFWIJZING, WAAR KOMT HET VANDAAN?

Wanneer we onszelf fysiek willen leren kennen, kijken we vaak ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download