SEXUAL ENERGY EXCHANGE

Alles is energie, en energie is overal. Als empaat absorberen wij als een spons de energieën van bijvoorbeeld angsten, trauma’s en pijnen die niet van onszelf zijn. Maar ook kan de energie van anderen alles wat al in jou zit versterken. Een ander kan stukken op jou projecteren, en onbewust kun je energieën overnemen die je opslaat in de solar plexus chakra. Maar wat is nu precies sexual energy exchange?

Tijdens het bedrijven van de liefde wisselen wij onze energie ook uit met elkaar, dit noem je sexual energy exchange. Chakra’s regenereren elke zeven jaar, dus als je maar één keer bij iemand naar bed bent geweest, zal hun energie zeven jaar bij je blijven, als je het daar niet goed schoonmaakt.

Energetische afdruk

Als je seks met iemand hebt, komt er een heel energetisch proces op gang. Voornamelijk de wortelchakra’s (Muladhara) van beiden komen samen en vanuit deze intimiteit versmelten de aura’s. Dit samen smelten gebeurt om een grote aurische energie rond de twee te creëren. Door afscheiding laat het een energetische en karmische afdruk achter. Hoe meer intiem contact je met een persoon hebt, hoe dieper de verbinding.

Zie het als energetische koorden waarmee wij aan elkaar verbinden, en dus ook trauma’s, angsten en pijn kunnen overnemen. Deze Goddelijke liefdesenergie, de Devine energy, kan zo sterk zijn dat het verschillende portalen van de spirituele wereld naar de fysieke wereld opent. Energetische koorden kunnen ook verbroken of metaforisch gezegd doorgeknipt worden.

Je blijft verbonden

Door deze koorden kun je je soms veel herinneren over je vorige relaties, of met wie je intiem bent geweest. Het verandert je trilling en creëert energetische verbindingen die je samenbrengt. En door deze verbinding kan de ander op een subtiel niveau energie blijven uitzenden.

In elke relatie wordt een deel van de energie van de ander verworven. Als je relaties hebt met mensen die voornamelijk dicht, onbewust, verstoken van licht en liefde zijn, dan krijg je hetzelfde. Je verandert naar een paradigma waarin niets je nog gelukkig maakt, ook al heb je daar wel genoeg redenen voor. Als de ander iets deed dat zijn karma markeerde, verwerf je het en kan het pijnlijke ervaringen opleveren.

Aan de andere kant, als je een relatie hebt met iemand die bewust is, vol licht, liefde en met de juiste intenties leeft. Iemand die zijn of haar energie schoonhoudt, ontstaat er voor beiden een prachtige uitwisseling van positieve energie. Samen groeien in liefde en bewustzijn.

Lichtcodes

De energie van liefde en seksualiteit is zo groots en magisch dat het zo hoog vibreert dat je een verruimde bewustzijnsstaat bereikt. Die energie blijft ook in beide als nieuwe lichtcodes aanwezig.
Als je slaapt met iemand die op dit moment al een partner heeft, verwerf je dus de energie van die persoon, maar ook van de partner.

Er zijn geen boosdoeners, alleen onbewuste mensen en gevolgen. Je bent je eigen baas, je kunt veranderen wanneer jij dat wilt. Waarom trek je mensen in je leven aan wiens relatie met jou leeg, pijnlijk en dicht is?

  • Ten eerste door vibratie. Je trekt aan wat je vibreert.
  • Ten tweede om te leren. De ander is een weerspiegeling van jou, hij of zij zal je je schaduwen laten zien, zodat je ze kunt herkennen en eraan kunt werken.
  • Ten derde vanwege interne conflicten. Je hebt niet geleerd om lief te hebben, je hebt niet geleerd om te waarderen. Bijgevolg verhouden we ons tot mensen met hetzelfde trillingsniveau. Je kunt zelfs gehecht raken, ‘verliefd worden’, op zo iemand. Door het onvermogen om van jezelf te houden en jezelf te waarderen, ga je dit uiteindelijk aantrekken. De relatie met de ander is een weerspiegeling van jezelf. Houdt van jezelf en je zult van anderen houden en anderen zullen van jou houden.

Ben je bewust van de uitwisseling

Dit is geen verbod om nog seks te hebben, integendeel, bedrijf de liefde zo vaak als je wilt. Maar voor je je met een ander verbindt, zorg dat je eigen trilling hoog is, zodat je een ​​persoon aantrekt met wie je stabiel kunt zijn. Zo kun je elkaar helpen groeien en breek je het evolutionaire werk niet af. Wees bewust met wie je deze portalen opent. Slaap nooit met iemand met wie je niet samen wilt zijn, doe het niet uit wraak of omdat het moet. Je weet nu dat er meer zit achter sexual energy exchange. Auteur: Colin Enrico.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Man in de rij

KORTE FILM – DE MAN IN DE RIJ

In ons leven zijn er momenten die ons bijblijven, niet ...
Liquid Mind

STRESS VERMINDEREN – LIQUID MIND

Liquid Mind is een muzikale reis die de luisteraar meeneemt ...
DE HERKENNING VAN DE ZIEL

DE HERKENNING VAN DE ZIEL

De herkenning van de ziel vindt plaats wanneer het bewuste ...
mong, reiziger voorbij de horizon

MONG, REIZIGER VOORBIJ DE HORIZON

Het verhaal van Mong, de weesjongen uit Oezbekistan, is een ...
Agenda van de kosmos

DE AGENDA VAN DE KOSMOS

De afgelopen jaren gebeurde er veel in de agenda van ...
Claude Debussy

CLAIR DE LUNE – CLAUDE DEBUSSY

Claude Debussy, een van de meest invloedrijke componisten van de ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download