PODCAST HIGHEST SELF – SARAH ROSE

Sarah Rose is een van de best verkopende Ayurvedische schrijfsters. Zij steekt de oude wijsheid in een nieuw jasje. De energie van de godin gebruikt ze om een ​​mooi leven te leiden, in dienst van anderen. Leer van haar hoe jij dit ook kunt doen.

Ik ben een oude ziel in een modern lichaam. Deepak Chopra noemde me “een leidende stem in de millenniumgeneratie in de nieuwe paradigmaverschuiving“, maar ik ben ook een dansende koningin die gewoon probeert de vibes hier op deze planeet te verhogen.

Ik ben hier om je te laten zien hoe je je Dharma kunt ontdekken, zodat je kunt opbloeien tot je hoogste zelf en je meest volledige expressie op de planeet kunt belichamen. In wezen neem ik oude Vedische wijsheid en maak het modern, herkenbaar en leuk.

Ik ben een bestsellerauteur, spreker, podcast-host en oprichter van Rose Gold Goddesses, het heilige zusterschap collectief voor spirituele vrouwen die toegewijd zijn aan het leven van hun dharma’s.

Sarah Rose

Haar podcasts worden meer dan een miljoen keer per maand gedownload en ze spreekt zeer veel inspirerende gasten in haar shows. Je kunt het beluisteren via onder andere Spotify en Apple. Auteur: Madeleine van Mourik.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Life in a day

DOCUMENTAIRE – LIFE IN A DAY

'Life in a Day' is een documentaire die de diversiteit ...
Spiegel im Spiegel

SPIEGEL IM SPIEGEL – ARVO PÄRT

Spiegel im Spiegel van Arvo Pärt is een muzikaal meesterwerk ...
Eurielle Carry me

CARRY ME – EURIELLE

'Carry me' van Eurielle is een prachtig muziekstuk dat je ...
Kitbull

KORTE FILM – KITBULL

Kitbull is geregisseerd door Rosana Sullivan en geproduceerd door Kathryn ...
Adagio for Strings

ADAGIO FOR STRINGS – SAMUEL BARBER

Adagio for Strings van Samuel Barber is een compositie die ...
Free Solo

DOCUMENTAIRE – FREE SOLO

Free Solo uit 2018 vertelt het opmerkelijke verhaal van Alex ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download