PODCAST HIGHEST SELF – SARAH ROSE

Sarah Rose is een van de best verkopende Ayurvedische schrijfsters. Zij steekt de oude wijsheid in een nieuw jasje. De energie van de godin gebruikt ze om een ​​mooi leven te leiden, in dienst van anderen. Leer van haar hoe jij dit ook kunt doen.

Ik ben een oude ziel in een modern lichaam. Deepak Chopra noemde me “een leidende stem in de millenniumgeneratie in de nieuwe paradigmaverschuiving“, maar ik ben ook een dansende koningin die gewoon probeert de vibes hier op deze planeet te verhogen.

Ik ben hier om je te laten zien hoe je je Dharma kunt ontdekken, zodat je kunt opbloeien tot je hoogste zelf en je meest volledige expressie op de planeet kunt belichamen. In wezen neem ik oude Vedische wijsheid en maak het modern, herkenbaar en leuk.

Ik ben een bestsellerauteur, spreker, podcast-host en oprichter van Rose Gold Goddesses, het heilige zusterschap collectief voor spirituele vrouwen die toegewijd zijn aan het leven van hun dharma’s.

Sarah Rose

Haar podcasts worden meer dan een miljoen keer per maand gedownload en ze spreekt zeer veel inspirerende gasten in haar shows. Je kunt het beluisteren via onder andere Spotify en Apple. Auteur: Madeleine van Mourik.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

beats

BINAURAL BEATS

Binaural beats werkt verrassend effectief bij slaapproblemen, pijnbestrijding en ADHD, ...
Toon Hermans

ER MOETEN MENSEN ZIJN – TOON HERMANS

Gedicht van Toon Hermans. Er moeten mensen zijndie zonnen aansteken,voordat ...

THINK AND GROW RICH – NAPOLEON HILL

Het boek "Think and grow rich" is het bestverkopende boek ...
De verboden vrouw spreekt

DE VERBODEN VROUW SPREEKT – PAMELA KRIBBE

Schrijfster Pamela Kribbe channelt in het boek "De verboden vrouw ...
de vier vragen

DE VIER VRAGEN DIE JE LEVEN VERANDEREN – BYRON KATIE

Het boek "De vier vragen die je leven veranderen" leer ...
i will despise you

KORTE FILM – I WILL DESPISE YOU

In deze korte film "I will despise you", zien een ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download