PODCAST HIGHEST SELF – SARAH ROSE

Sarah Rose is een van de best verkopende Ayurvedische schrijfsters. Zij steekt de oude wijsheid in een nieuw jasje. De energie van de godin gebruikt ze om een ​​mooi leven te leiden, in dienst van anderen. Leer van haar hoe jij dit ook kunt doen.

Ik ben een oude ziel in een modern lichaam. Deepak Chopra noemde me “een leidende stem in de millenniumgeneratie in de nieuwe paradigmaverschuiving“, maar ik ben ook een dansende koningin die gewoon probeert de vibes hier op deze planeet te verhogen.

Ik ben hier om je te laten zien hoe je je Dharma kunt ontdekken, zodat je kunt opbloeien tot je hoogste zelf en je meest volledige expressie op de planeet kunt belichamen. In wezen neem ik oude Vedische wijsheid en maak het modern, herkenbaar en leuk.

Ik ben een bestsellerauteur, spreker, podcast-host en oprichter van Rose Gold Goddesses, het heilige zusterschap collectief voor spirituele vrouwen die toegewijd zijn aan het leven van hun dharma’s.

Sarah Rose

Haar podcasts worden meer dan een miljoen keer per maand gedownload en ze spreekt zeer veel inspirerende gasten in haar shows. Je kunt het beluisteren via onder andere Spotify en Apple. Auteur: Madeleine van Mourik.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Chad Lawson

BREATHE – CHAD LAWSON

De pianist en componist Chad Lawson heeft een indrukwekkende lijst ...

‘IK ZAL ALTIJD BIJ JE ZIJN’ – CHRISTOPHER ROBIN

O wat hou ik van Poeh. Zo puur, onschuldig en ...
Tibetan Healing sounds

TIBETAN HEALING SOUND

Om de leringen van Boeddha over te brengen, maken ze ...
bloemen zijn rood

BLOEMEN ZIJN ROOD – GERARD VAN MAASAKKERS

‘n Jungske ging vur ‘t uurst naor schoolHij kreeg ‘n ...
Bart Chabot

TV PROGRAMMA DE KIST – BART CHABOT

Schrijver Bart Chabot sloot jaren geleden een deal met de ...
Mijn vaders hand

MIJN VADERS HAND – BART CHABOT

‘Ik heb kostbare jaren en talent verspild aan tromgeroffel en ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download