PODCAST HIGHEST SELF – SARAH ROSE

Sarah Rose is een van de best verkopende Ayurvedische schrijfsters. Zij steekt de oude wijsheid in een nieuw jasje. De energie van de godin gebruikt ze om een ​​mooi leven te leiden, in dienst van anderen. Leer van haar hoe jij dit ook kunt doen.

Ik ben een oude ziel in een modern lichaam. Deepak Chopra noemde me “een leidende stem in de millenniumgeneratie in de nieuwe paradigmaverschuiving“, maar ik ben ook een dansende koningin die gewoon probeert de vibes hier op deze planeet te verhogen.

Ik ben hier om je te laten zien hoe je je Dharma kunt ontdekken, zodat je kunt opbloeien tot je hoogste zelf en je meest volledige expressie op de planeet kunt belichamen. In wezen neem ik oude Vedische wijsheid en maak het modern, herkenbaar en leuk.

Ik ben een bestsellerauteur, spreker, podcast-host en oprichter van Rose Gold Goddesses, het heilige zusterschap collectief voor spirituele vrouwen die toegewijd zijn aan het leven van hun dharma’s.

Sarah Rose

Haar podcasts worden meer dan een miljoen keer per maand gedownload en ze spreekt zeer veel inspirerende gasten in haar shows. Je kunt het beluisteren via onder andere Spotify en Apple. Auteur: Madeleine van Mourik.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

432 HZ

ULTIEME ONTSPANNING MET FREQUENTIE 432 HZ

Wist je dat de muziek waar we dagelijks naar luisteren ...
Return to love

RETURN TO LOVE – ANDREA BOCELLI AND ELLIE GOULDING

Voor deze video van het nummer 'Return to love', hebben ...

VERBINDEN MET HET UNIVERSUM OP FREQUENTIE 432 HZ

Als we teruggaan in de tijd zien we dat muziek ...
Doe wat je wil

KORTE FILM – DOE WAT JE WIL

Laat het lawaai van de mening van anderen je eigen ...
Windup

KORTE FILM – WINDUP

Deze bekroonde korte animatiefilm 'Windup' is een verhaal over de ...
Guru Ram Das

MANTRA – GURU RAM DAS

Deze Guru Ram Das mantra bestaat uit acht delen en ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download