ONVOORWAARDELIJKE ACCEPTATIE – JEFF FOSTER

Dit boek ‘Onvoorwaardelijke acceptatie’ is de vertaling van het Engelstalige boek van Jeff Foster. Hoe ga je om met de weerbarstigheid van het leven? Hoe ga je om met dingen die moeilijk of onplezierig zijn? En hoe blijf je op moeilijke momenten in contact met jezelf en anderen?

Omarm wat er op je pad komt

Jeff Foster is geboren op 30 juli in 1980 in Londen, Engeland. Hij is een auteur en spiritueel leraar uit Engeland. Hij studeerde astrofysica aan de universiteit van Cambridge. Op dat moment werd hij overweldigd door gevoelens van wanhoop en eenzaamheid, die leidde uiteindelijk tot lichamelijke ziekte en een persoonlijke instorting kort na zijn afstuderen. Hij was ervan overtuigd dat hij dood zou gaan. Foster keerde terug naar zijn ouders, las en studeerde een jaar lang over spiritualiteit, op zoek naar verlichting van zijn depressie. Hij schreef een boek, Life Without a Centre (Non-Duality Press), en werd uitgenodigd om kleine bijeenkomsten te houden, die na het schrijven van nog een aantal boeken uiteindelijk werden aangevuld met retraites en één-op-één-sessies.” Bron Wikipedia.

Het leven is een oceaan

Met dit boek nodigt Jeff Foster je uit om alles wat er op je pad komt te omarmen. En dan gaat het juist om de dingen die misschien minder prettig zijn. De dingen waar we het liefst direct vanaf zijn en mee stoppen.

Als metafoor gebruikt hij het leven te zien als een oceaan vol met golven. Alles komt en gaat, net als de golven. Het was voor mij een inspirerend boek wat inzichten geeft en je laat nadenken. Auteur: Madeleine van Mourik.

Onvoorwaardelijke acceptatie is verkrijgbaar o.a bij Bol.com voor 22,50.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Sjamanen drum

DIEPE MEDITATIE – SJAMANEN DRUM

Een mooie effectieve, diepe meditatie is de meditatie met een ...
Projectiemechanisme in de praktijk

HET PROJECTIEMECHANISME IN DE PRAKTIJK – KAREN M. HAMAKER ZONDAG

In het boek 'Projectiemechanisme in de praktijk' legt Karen stap ...
becoming animal

BECOMING ANIMAL – DAVID ABRAM

Misschien ken je ook het eerste boek van David Abram, ...

639 HZ VOOR ECHTE LIEFDE

In verschillende culturen worden al eeuwenlang de helende tonen van ...
The Spell of the Sensuous

THE SPELL OF THE SENSUOUS – DAVID ABRAM

Ecoloog en filosoof David Abram onderzoekt met grote nieuwsgierigheid en ...
Een klein gebaar

KORTE FILM – EEN KLEIN GEBAAR

In dit korte filmpje zie je wat een klein gebaar ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download