ONVOORWAARDELIJKE ACCEPTATIE – JEFF FOSTER

Dit boek ‘Onvoorwaardelijke acceptatie’ is de vertaling van het Engelstalige boek van Jeff Foster. Hoe ga je om met de weerbarstigheid van het leven? Hoe ga je om met dingen die moeilijk of onplezierig zijn? En hoe blijf je op moeilijke momenten in contact met jezelf en anderen?

Omarm wat er op je pad komt

Jeff Foster is geboren op 30 juli in 1980 in Londen, Engeland. Hij is een auteur en spiritueel leraar uit Engeland. Hij studeerde astrofysica aan de universiteit van Cambridge. Op dat moment werd hij overweldigd door gevoelens van wanhoop en eenzaamheid, die leidde uiteindelijk tot lichamelijke ziekte en een persoonlijke instorting kort na zijn afstuderen. Hij was ervan overtuigd dat hij dood zou gaan. Foster keerde terug naar zijn ouders, las en studeerde een jaar lang over spiritualiteit, op zoek naar verlichting van zijn depressie. Hij schreef een boek, Life Without a Centre (Non-Duality Press), en werd uitgenodigd om kleine bijeenkomsten te houden, die na het schrijven van nog een aantal boeken uiteindelijk werden aangevuld met retraites en één-op-één-sessies.” Bron Wikipedia.

Het leven is een oceaan

Met dit boek nodigt Jeff Foster je uit om alles wat er op je pad komt te omarmen. En dan gaat het juist om de dingen die misschien minder prettig zijn. De dingen waar we het liefst direct vanaf zijn en mee stoppen.

Als metafoor gebruikt hij het leven te zien als een oceaan vol met golven. Alles komt en gaat, net als de golven. Het was voor mij een inspirerend boek wat inzichten geeft en je laat nadenken. Auteur: Madeleine van Mourik.

Onvoorwaardelijke acceptatie is verkrijgbaar o.a bij Bol.com voor 22,50.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Man on wire

DOCUMENTAIRE – MAN ON WIRE

"Man on Wire," de fascinerende documentaire uit 2008, werpt een ...
Trage Tocht

DE TRAGE TOCHT BIJ DOORNENBURG

Tijdens de Trage Tocht Doornenburg wacht een ware ontdekkingsreis, doordrenkt ...

DOCUMENTAIRE – JIRO DREAMS OF SUSHI

"Jiro Dreams of Sushi" is een mooie documentaire uit 2011 ...
Alpha golven

GENEZENDE ALPHA GOLVEN

Deze muziek met alpha-golven belooft niet alleen een aangename luisterervaring, ...
In the mood for love

IN THE MOOD FOR LOVE – SHIGERU UMEBAYASHI

De betoverende melodieën van Shigeru Umebayashi's "In the Mood for ...
Love is the brigde rumi

LOVE IS THE BRIDGE – RUMI

"Love is the Bridge" van Rumi, de beroemde 13e-eeuwse Perzische ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download