MONG, REIZIGER VOORBIJ DE HORIZON

Het verhaal van Mong, de weesjongen uit Oezbekistan, is een inspirerende reis door het leven, doordrenkt met wijsheid en inzicht. Het boek ‘Mong, reiziger voorbij de horizon’ belooft 386 verhalen, een voor elke dag van het jaar. Hierdoor is het een blijvende bron van inspiratie en reflectie.

Mong, door een bijna-doodervaring op jonge leeftijd getekend, onderneemt een queeste naar de betekenis van het leven. Zijn zoektocht voert hem langs de karavaanroutes die Oost en West verbinden, een smeltkroes van culturen en religies. Hier ontmoet hij een scala aan personages die allemaal een deel van de menselijke puzzel belichamen.

Mong als bemiddelaar

De kracht van het verhaal ligt in de universele herkenning van menselijke ervaringen, hoe verschillend de omgeving ook mag zijn. Mong, als bemiddelaar tussen deze verschillende werelden, nodigt de lezer uit om het geschenk van het leven serieus te nemen. En zich bewust te worden van de waarheden die achter onze vanzelfsprekendheden, idealen en angsten schuilen.

mong, reiziger voorbij de horizon

Mong als inspiratiebron

Mong is geen profeet of goeroe, maar een medemens met een diepe roeping om de waarheid achter het menselijk bestaan te ontdekken. Het boek bevat alledaagse en extreme, komische en tragische situaties die bijdragen aan Mongs groeiend inzicht. Zijn inspiratie en steun vinden wortels in het Soefisme en Boeddhisme, waardoor zijn verhalen een bron van kracht zijn voor hen die ze lezen.

Terwijl Mong ons uitnodigt om samen met hem door de fascinerende wereld van menselijke ervaringen te reizen, hoopt de auteur, Hendrick Vannek, dat dit levensverhaal ook jou kan inspireren en ondersteunen op je eigen unieke levenspad. Laat je leiden door de wijsheden van Mong en ontdek nieuwe dimensies van bewustzijn en vertrouwen. Een prachtig boek, een echte aanrader. Auteur: Madeleine van Mourik.

Mong, reiziger voorbij de horizon is verkrijgbaar onder andere bij Bol.com voor 27,50.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Ben je oké?

KORTE FILM – BEN JE OKE?

Het animatiefilmproject 'Ben je oké?' heeft op het Los Angeles ...
Het verlichten van pijn

KORTE FILM – HET VERLICHTEN VAN PIJN

Brené Brown benadrukt in deze RSA Short de essentie van ...
TIBETAANSE GENEZENDE FLUIT

TIBETAANSE GENEZENDE FLUIT

De betoverende klanken van de Tibetaanse genezende fluit hebben een ...
Muziek voor huisdieren

MUZIEK VOOR JE HUISDIER

Muziek voor je huisdier is niet alleen een trend, maar ...
Seed

KORTE FILM – THE SEED

“Once the seed of faith takes root, it cannot be ...
Shine

SHINE – FIA

Shine van Fia is een weergave van kracht, veerkracht en ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download