MONG, REIZIGER VOORBIJ DE HORIZON

Het verhaal van Mong, de weesjongen uit Oezbekistan, is een inspirerende reis door het leven, doordrenkt met wijsheid en inzicht. Het boek ‘Mong, reiziger voorbij de horizon’ belooft 386 verhalen, een voor elke dag van het jaar. Hierdoor is het een blijvende bron van inspiratie en reflectie.

Mong, door een bijna-doodervaring op jonge leeftijd getekend, onderneemt een queeste naar de betekenis van het leven. Zijn zoektocht voert hem langs de karavaanroutes die Oost en West verbinden, een smeltkroes van culturen en religies. Hier ontmoet hij een scala aan personages die allemaal een deel van de menselijke puzzel belichamen.

Mong als bemiddelaar

De kracht van het verhaal ligt in de universele herkenning van menselijke ervaringen, hoe verschillend de omgeving ook mag zijn. Mong, als bemiddelaar tussen deze verschillende werelden, nodigt de lezer uit om het geschenk van het leven serieus te nemen. En zich bewust te worden van de waarheden die achter onze vanzelfsprekendheden, idealen en angsten schuilen.

mong, reiziger voorbij de horizon

Mong als inspiratiebron

Mong is geen profeet of goeroe, maar een medemens met een diepe roeping om de waarheid achter het menselijk bestaan te ontdekken. Het boek bevat alledaagse en extreme, komische en tragische situaties die bijdragen aan Mongs groeiend inzicht. Zijn inspiratie en steun vinden wortels in het Soefisme en Boeddhisme, waardoor zijn verhalen een bron van kracht zijn voor hen die ze lezen.

Terwijl Mong ons uitnodigt om samen met hem door de fascinerende wereld van menselijke ervaringen te reizen, hoopt de auteur, Hendrick Vannek, dat dit levensverhaal ook jou kan inspireren en ondersteunen op je eigen unieke levenspad. Laat je leiden door de wijsheden van Mong en ontdek nieuwe dimensies van bewustzijn en vertrouwen. Een prachtig boek, een echte aanrader. Auteur: Madeleine van Mourik.

Mong, reiziger voorbij de horizon is verkrijgbaar onder andere bij Bol.com voor 27,50.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

KORTE FILM – ALIKE

"Alike" is een korte animatiefilm die de nadruk legt op ...
Loved

KORTE FILM – LOVED

In de hartverwarmende video 'Loved' van BeecherFeature Productions wordt een ...

KORTE FILM – NAPO

In de bekroonde film "NAPO" worden kijkers meegenomen op een ...
arcade

KORTE FILM – CAINE’S ARCADE

"Caine's Arcade" is een korte documentaire die het hartverwarmende verhaal ...
Hans Zimmer

TIME – HANS ZIMMER

Hans Zimmer, de Duitse componist en dirigent, staat bekend om ...
Life in a day

DOCUMENTAIRE – LIFE IN A DAY

'Life in a Day' is een documentaire die de diversiteit ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download