MIRROR WORK – LOUISE HAY

Spiegelwerk vinden mensen vaak erg vreemd, confronterend, intimiderend en ook wel een beetje gênant. Het is alleen ook diep helend. Van alle innerlijke genezingen vind ik spiegelwerk een van de eenvoudigste en krachtigste. Wat ook gunstig is, je hoeft niet naar buiten en je hoeft ook geen geld uit te geven. Alles wat je nodig hebt om spiegelwerk te doen is een spiegel.

Louise Hay

Spiegelwerk is een methode die is ontwikkeld door Louise Hay, als een manier om in contact te komen met het innerlijke zelf. Het primaire doel van spiegelwerk is om zelfliefde, zelfzorg en een zinvollere relatie met anderen te ontwikkelen. Door gewoon elke dag een bepaalde tijd in de spiegel te kijken en misschien daarbij zachtjes tegen jezelf te praten, kun je een liefdevolle band met jezelf creëren. Er zijn geen officiële methoden om spiegelwerk te doen. Als je toch een richtlijn wil dan kun je de 21-daagse oefening proberen, die door Louise Hay in haar boek is ontwikkeld. 

Spiegelwerk is lang de kenmerkende methode van Louise Hay geweest om een ​​diepere relatie met jezelf en anderen te cultiveren en een rijk en zinvol leven te leiden. Nu, in Mirror Work, laat ze zien hoe je in slechts 21 dagen deze eenvoudige maar krachtige oefening onder de knie kunt krijgen als voortdurende ondersteuning voor positieve transformatie en zelfzorg.

”Ik heb mensen geleerd hoe ze spiegelwerk kunnen doen, zolang ik affirmaties heb gegeven. De krachtigste bevestigingen zijn de bevestigingen die u hardop zegt als u voor een spiegel staat en diep in uw ogen kijkt. Een spiegel weerspiegelt de gevoelens die je over jezelf hebt. Het maakt je onmiddellijk bewust van waar je weerstand tegen biedt en waar je open en vloeiend bent. Het laat duidelijk zien welke gedachten je nodig hebt om te veranderen als je een vreugdevol, vervullend leven wilt hebben. ” – Louise Hay

Mirror work is verkrijgbaar via o.a Bol.com, voor 15,99.

MIRROR WORK

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Return to love

RETURN TO LOVE – ANDREA BOCELLI AND ELLIE GOULDING

Voor deze video van het nummer 'Return to love', hebben ...

VERBINDEN MET HET UNIVERSUM OP FREQUENTIE 432 HZ

Als we teruggaan in de tijd zien we dat muziek ...
Doe wat je wil

KORTE FILM – DOE WAT JE WIL

Laat het lawaai van de mening van anderen je eigen ...
Windup

KORTE FILM – WINDUP

Deze bekroonde korte animatiefilm 'Windup' is een verhaal over de ...
Guru Ram Das

MANTRA – GURU RAM DAS

Deze Guru Ram Das mantra bestaat uit acht delen en ...
Father and daughter

KORTE FILM – FATHER AND DAUGHTER

In de ontroerende, korte film 'Father and daughter' neemt een ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download