MEDITATIE – DR. ADOLF BROWN

Veel mensen worstelen met hun hoog gevoeligheid en het oppikken van de energie alles om hen heen. Het is heel belangrijk dat je leert om jezelf te centreren en in alignment te zijn. Het is een vereiste als je een therapeutische relatie met iemand opbouwt, maar het is ook belangrijk voor jezelf om echt bij jezelf te zijn en te blijven. Tijdens mijn wereldreis ontmoette ik op Bali Dr. Adolf Brown, die deze meditatie zal begeleiden.

Soulstar en de Earth Star meditatie

In deze video zal Dr. Adolf Brown je helpen om je energie weer in evenwicht te brengen en je energetische gevoeligheden te verankeren. Het is een kalmerende, zachte en heel eenvoudige techniek. Deze techniek kun je gebruiken om de energieën in jouw chakra’s in evenwicht te brengen. Ook kun je hem gebruiken om jezelf af te stemmen op de twee krachtige chakra’s die buiten je lichaam bestaan: de ‘Soul star “en de” Earth Star”.

“We must unite the energies within to have a (w)holistic relationship with ourselves which gives us the capability to have a complete relationship with others.” ― Shalom Melchizedek

Deze techniek past Adolf elke keer toe als hij een sessie begint met een van zijn vele patiënten. Als een gerespecteerde beoefenaar en veelgevraagd leraar van verschillende geneeswijzen, adviseert Dr. Brown dat degenen die met energie werken deze beproefde visualisatie gebruiken. Niet alleen om je eigen energieveld te stabiliseren en te zuiveren, maar ook om de verbinding met de energiebron te versterken. Hierdoor kan alle genezing kan plaatsvinden.

The Yoga Barn, Ubud

Adolf Brown is een geliefde arts, gids en docent die momenteel verblijft in een van de grootste holistische epicentra ter wereld: Ubud, Bali. Hij beoefent klassieke, structurele geneeskunde en energetische tradities, waaronder toegepaste kinesiologie, craniosacraal therapie, Qi Gong en functionele geneeskunde. Ook geeft hij workshops over deze en andere onderwerpen met betrekking tot healing, transformatie en energiewerk. Dit doet hij vanuit zijn prachtige kantoor in The Yoga Barn.

Wil je meer weten over deze onderwerpen volg dan Beta op Facebook. Zij hebben het maken van deze video mogelijk gemaakt. Auteur: Madeleine van Mourik.

Leuk artikel? Deel het!

Bedrag

https://bindu.nl/wp-content/uploads/2020/11/cropped-Logo-Bindu-circle-only.png

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Man living in isolation

KORTE SERIE – THE MAN LIVING IN COMPLETE ISOLATION FOR 40 YEARS

In vier delen zie je het verhaal van "The man ...
Dankbaarheid

DANKBAARHEID, WAT BRENGT HET JOU?

Geven is vaak niet zo lastig, maar ontvangen daarentegen wel. ...
Savasana

SAVASANA YOGA OEFENING

De Sanskriet naam Savasana betekent de Lijkhouding en is afgeleid ...
Accepteren

KUN JE HET ACCEPTEREN?

Waarom is iets accepteren vaak zo lastig? Een reden waarom ...
Francis Hordijk

IK BEN FRANCIS

Hoi allemaal, ik ben francis, 53 jaar en moeder van ...

KORTE FILM – THE WRONG ROCK

Deze korte film The wrong rock staat symbool voor ons ...
https://bindu.nl/wp-content/uploads/2020/11/cropped-Logo-Bindu-circle-only.png

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download