MEDITATIE – DR. ADOLF BROWN

Veel mensen worstelen met hooggevoeligheid en het oppikken van de energie van dat wat om hen heen is. Het is belangrijk dat je leert om jezelf te centreren en in alignement te zijn. Het is een vereiste als je een therapeutische relatie met iemand opbouwt, maar het is ook belangrijk voor jezelf om echt bij jezelf te zijn en te blijven. Tijdens mijn wereldreis ontmoette ik op Bali dr. Adolf Brown, die deze meditatie zal begeleiden.

Soulstar en de Earth Star meditatie

In deze video zal dr. Adolf Brown je helpen om je energie weer in evenwicht te brengen en je energetische gevoeligheden te verankeren. Het is een kalmerende, zachte en eenvoudige techniek. Deze techniek kun je gebruiken om de energieën in je chakra’s in evenwicht te brengen. Ook kun je hem gebruiken om jezelf af te stemmen op de twee krachtige chakra’s die buiten je lichaam bestaan: de ‘Soul star “en de” Earth Star”.

“We must unite the energies within to have a (w)holistic relationship with ourselves which gives us the capability to have a complete relationship with others.” ― Shalom Melchizedek

Deze techniek past Adolf elke keer toe als hij een sessie begint met een van zijn vele patiënten. Als een gerespecteerde beoefenaar en veelgevraagd leraar van verschillende geneeswijzen, adviseert dr. Brown dat degenen die met energie werken deze beproefde visualisatie gebruiken. Niet alleen om je eigen energieveld te stabiliseren en te zuiveren, maar ook om de verbinding met de energiebron te versterken. Hierdoor kan alle genezing kan plaatsvinden.

The Yoga Barn, Ubud

Adolf Brown is een geliefde arts, gids en docent die momenteel verblijft in een van de grootste holistische epicentra ter wereld: Ubud, Bali. Hij beoefent klassieke, structurele geneeskunde en energetische tradities, waaronder toegepaste kinesiologie, craniosacraal therapie, Qi Gong en functionele geneeskunde. Ook geeft hij workshops over deze en andere onderwerpen over healing, transformatie en energiewerk. Dit doet hij vanuit zijn prachtige kantoor in The Yoga Barn.

Wil je meer weten over deze onderwerpen volg dan Beta op Facebook. Zij hebben het maken van deze video mogelijk gemaakt. Auteur: Madeleine van Mourik.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Avatar 2

TRAILER – AVATAR 2

Wat een prachtige, inspirerende film is Avatar 2. De film ...
Verdi's A

GENEES LICHAAMSSCHADE – VERDI’S A

432 Hz, ook wel bekend als Verdi's A, was de ...
Moh Mohiya

MANTRA – MOH MOHIYA

Vandaag mediteren we samen met een eenvoudige, mooie maar zeer ...
Sahasrara

ZELFONDERZOEK NAAR JE KRUINCHAKRA, SAHASRARA

Het kruinchakra, ook bekend als Sahasrara, betekent “duizendbladige” bloemen boven ...
Midfulness voorbij

VOORBIJ MINDFULNESS – JOEY WEBER

Mindfulness is door de jaren heen steeds populairder geworden. De ...
ajna

ZELFONDERZOEK NAAR JE DERDE OOG CHAKRA, AJNA

Het derde oog chakra, Ajna, is het energiecentrum in ons ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download