MEDITATIE – ADOLF BROWN

Veel mensen worstelen met hooggevoeligheid en het oppikken van de energie van dat wat om hen heen is. Het is dan ook belangrijk dat je leert om jezelf te centreren en in alignement te zijn. Het is een vereiste als je een therapeutische relatie met iemand opbouwt, maar het is ook belangrijk voor jezelf om echt bij jezelf te zijn en te blijven. Tijdens mijn wereldreis ontmoette ik op Bali Adolf Brown, die deze meditatie zal begeleiden.

Adolf Brown

Adolf is een begaafd arts, genezer en leraar. Hij deelt ervaring, medeleven en zijn vaardigen. Adolf begeleid al meer dan 10 jaar bij The Yoga Barn op Bali. Hij behaalde zijn BA in Liberal Arts met een focus op Holistische Genezing aan het Evergreen State College in 1982.

“We must unite the energies within to have a (w)holistic relationship with ourselves which gives us the capability to have a complete relationship with others.” ― Shalom Melchizedek

Hij werd een erkende massagetherapeut in 1983 en behaalde zijn licentie voor acupunctuur aan het Northwestern College of Chiropractic in 1993. Zijn postdoctorale studies omvatten Toegepaste Kinesiologie, Chinese interne vechtsporten, Traditionele Chinese Geneeskunde en Functionele Geneeskunde.

The Yoga Barn, Ubud

Adolf was ook lid van de faculteit aan de Arizona School of Acupuncture and Oriental Medicine. Momenteel doceert hij anatomie en fysiologie voor yogadocentenopleidingen en biedt hij workshops aan in toegepaste kinesiologie, craniosacraaltherapie en functionele geneeskunde. Adolf synthetiseert wetenschappelijke kennis met intuïtief inzicht en begrip van het energielichaam tot een uniek en krachtig genezingssysteem.

Deze meditatietechniek, die je hieronder ziet, past Adolf elke keer toe als hij een sessie begint met een van zijn vele cliënten.

Wil je meer weten over deze onderwerpen volg dan Beta op Facebook. Zij hebben het maken van deze video mogelijk gemaakt. Auteur: Madeleine van Mourik.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Ben je oké?

KORTE FILM – BEN JE OKE?

Het animatiefilmproject 'Ben je oké?' heeft op het Los Angeles ...
OVEREENKOMSTEN VAN DE NERVUS VAGUS EN DE PSOAS

OVEREENKOMSTEN TUSSEN DE NERVUS VAGUS EN DE PSOAS

De psoas en de nervus vagus zijn beide cruciale elementen ...
WAAROM IS GRENZEN STELLEN MOEILIJK?

WAAROM IS GRENZEN STELLEN MOEILIJK?

Het is belangrijk om te erkennen dat het stellen van ...
Het verlichten van pijn

KORTE FILM – HET VERLICHTEN VAN PIJN

Brené Brown benadrukt in deze RSA Short de essentie van ...
compassie

JEZELF HELEN VRAAGT OM COMPASSIE

Voor degene die de verantwoordelijkheid neemt om zichzelf te helen ...
TIBETAANSE GENEZENDE FLUIT

TIBETAANSE GENEZENDE FLUIT

De betoverende klanken van de Tibetaanse genezende fluit hebben een ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download