MEDITATIE – ADOLF BROWN

Veel mensen worstelen met hooggevoeligheid en het oppikken van de energie van dat wat om hen heen is. Het is dan ook belangrijk dat je leert om jezelf te centreren en in alignement te zijn. Het is een vereiste als je een therapeutische relatie met iemand opbouwt, maar het is ook belangrijk voor jezelf om echt bij jezelf te zijn en te blijven. Tijdens mijn wereldreis ontmoette ik op Bali Adolf Brown, die deze meditatie zal begeleiden.

Adolf Brown

Adolf is een begaafd arts, genezer en leraar. Hij deelt ervaring, medeleven en zijn vaardigen. Adolf begeleid al meer dan 10 jaar bij The Yoga Barn op Bali. Hij behaalde zijn BA in Liberal Arts met een focus op Holistische Genezing aan het Evergreen State College in 1982.

“We must unite the energies within to have a (w)holistic relationship with ourselves which gives us the capability to have a complete relationship with others.” ― Shalom Melchizedek

Hij werd een erkende massagetherapeut in 1983 en behaalde zijn licentie voor acupunctuur aan het Northwestern College of Chiropractic in 1993. Zijn postdoctorale studies omvatten Toegepaste Kinesiologie, Chinese interne vechtsporten, Traditionele Chinese Geneeskunde en Functionele Geneeskunde.

The Yoga Barn, Ubud

Adolf was ook lid van de faculteit aan de Arizona School of Acupuncture and Oriental Medicine. Momenteel doceert hij anatomie en fysiologie voor yogadocentenopleidingen en biedt hij workshops aan in toegepaste kinesiologie, craniosacraaltherapie en functionele geneeskunde. Adolf synthetiseert wetenschappelijke kennis met intuïtief inzicht en begrip van het energielichaam tot een uniek en krachtig genezingssysteem.

Deze meditatietechniek, die je hieronder ziet, past Adolf elke keer toe als hij een sessie begint met een van zijn vele cliënten.

Wil je meer weten over deze onderwerpen volg dan Beta op Facebook. Zij hebben het maken van deze video mogelijk gemaakt. Auteur: Madeleine van Mourik.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

erbij horen

IK WIL ERBIJ HOREN

Ik wil erbij horen. Dat verlangen koesteren we allemaal. Het ...
La Luna

KORTE FILM – LA LUNA

In de wereld van animatiefilms staat Pixar bekend om het ...
DE BASIC EXERCISE

DE BASIC EXERCISE

In de wereld van welzijn en therapieën duikt af en ...
stilte

DE STILTE VINDEN

De stilte vinden kan een verlangen zijn, maar in ons ...
The Salt of the Earth

TRAILER – THE SALT OF THE EARTH

"The Salt of the Earth" is een reis door het ...
als het zwaar wordt

IK BEN BIJ JE, ALS HET ZWAAR WORDT

Eens, in een klein dorp aan de rand van de ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download