MANTRA – AAP SAHAAEE HOAA

De mantra Aap Sahaaee Hoaa betekent: “Jij, Goddelijke, bent mijn toevlucht geworden. Waar is je steun. Grote Creatieve Oneindige.”

Yogi Bhajan zei dat deze mantra negativiteit wegneemt van de omringende omgevingen en van binnenin ons. Het geeft vertrouwen en voorspoed. En helpt je om zonder angst het onbekende binnen te gaan. En bovendien geeft het bescherming en mentale balans. Door dit onbevangen en respectvol te chanten (ritmisch uitspreken of zingen), kun je alle uitdagingen overwinnen.

Songtekst Aap sahaaee hoaa

Aap Sahaae Hoaa

Sachay Daa Sachaa

Doaa Har Har Har

Yogi Bhajan, 17 mei 1983: “Deze woorden ‘Aap sahaaee hoaa sachay daa sachaa doaa…’ zijn van Siri Guru Granth. De effectiviteit hiervan is dat er in je leven enige vijandigheid tegen je moet zijn. We noemen dit het plein in het leven. Soms je wordt hierdoor verteld, dit is een vierkant in je leven. Daarom moet je dit onder ogen zien, er doorheen gaan, pech en dergelijke. Deze woorden zullen vijanden en vijandigheid voor altijd volledig uitschakelen.

En de drie woorden van ‘Har , Har, Har’ – kan je met een krachtige drievoudige vuurademhaling je mentale zelfbeheersing volledig geven, door jezelf en je mentale zelf, met controle over je alle vijf Tattva’s. De tape is exact zestig minuten en geef jezelf een kans om het elke dag zestig minuten te oefenen. Doe het negentig dagen, je zult dit grote wonder van het gesproken woord ervaren. Het is mijn gebed en begrip dat sommigen van jullie klaar zijn om in de onbekende gebieden van je Grotere Zelf te kijken. In plaats van bang voor het onbekende, maak van het onbekende je vriend en dit is ons eerste geschenk aan jou, het is een eerste opening, waar je zonder angst door het onbekende kunt doordringen. Het is erg makkelijk, ritmisch, het is heel nobel gedaan en het is nuttig.”

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

432 HZ

ULTIEME ONTSPANNING MET FREQUENTIE 432 HZ

Wist je dat de muziek waar we dagelijks naar luisteren ...
Return to love

RETURN TO LOVE – ANDREA BOCELLI AND ELLIE GOULDING

Voor deze video van het nummer 'Return to love', hebben ...

VERBINDEN MET HET UNIVERSUM OP FREQUENTIE 432 HZ

Als we teruggaan in de tijd zien we dat muziek ...
Doe wat je wil

KORTE FILM – DOE WAT JE WIL

Laat het lawaai van de mening van anderen je eigen ...
Windup

KORTE FILM – WINDUP

Deze bekroonde korte animatiefilm 'Windup' is een verhaal over de ...
Guru Ram Das

MANTRA – GURU RAM DAS

Deze Guru Ram Das mantra bestaat uit acht delen en ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download