MANIFESTEREN, KRIJG ALLES WAT JE WILT

Ken je “the Law of Attraction“? Eigenlijk is het eenvoudig, het belangrijkste punt van deze wet is dat je moet weten wat je wilt. Waar gaat je hart sneller van kloppen? Hoe ziet je ideale leven eruit? Als je een duidelijk beeld hebt van wat je wilt, richt je je focus op al deze positieve dingen die je wilt manifesteren.

Positief trekt positief aan, negatief trekt negatief aan. Wat een lage energie heeft trek elkaar aan, net zoals de hoge frequenties. De woorden die je gebruikt werken krachtig. Als wat je zegt, geloofd en denkt overeenkomt dan zul je het zien gebeuren.

Placebo

Je hebt vast wel gehoord van het placebo-effect, als je denkt dat je beter wordt van de pil, dan word je het ook. Zelfs als het een pil is zonder werkzame stoffen en geen echt medicijn, zul je denken dat je je beter voelt en dan doe je dat.

Wanneer jij je richt op het manifesteren van iets positiefs, dan zal je gedrag automatisch ook positiever zijn en dan verbetert je leven ook mee.

Negatief trekt negatief aan

Negatieve gedachte geven een negatieve uitkomst. Als je focus (onbewust) op het negatieve ligt, trek je de lagere energieën aan en creëer je uiteindelijk iets negatiefs. Als je gaat beginnen met het oefenen hiervan, begin dan klein, bijvoorbeeld met het manifesteren van een lege parkeerplaats, op een druk tijdstip. Zie de lege plek voor je en hoe je je auto daar parkeert. Hoe fijn is het dat je daar kunt parkeren? Welk gevoel heb je als het je lukt in deze drukte? Als het niet gelijk lukt, treur dan niet, oefening baart kunst. Als jij je blijft concentreren op de positieve uitkomst, ga je het geloven en zal het uiteindelijk uitkomen.

Onbewuste focus

Als je maar niet snapt waarom het niet lukt, kan het zijn dat je onbewust gefocust bent op het negatieve, heb je misschien faalangst? Je energie is dan gericht op mislukken, in plaats van succes waardoor je ​​negatieve uitkomsten krijgt. Ook kan een laag zelfbeeld of angst je in de weg zitten, omdat er dan weinig vertrouwen is in een goede afloop.

Waar ben je bang voor? Welke dingen vertel jij jezelf en anderen?

Nog iets wat je moet onthouden, is dat de dingen die je wenst in een andere vorm komen, dan je had verwacht. Als wil je 100.000 euro verdienen en ben je daar op gefocust. Maar het kan zo zijn dat “The law of Attraction” bijvoorbeeld niet met een loonsverhoging komt, maar met een andere baan.

Maak een vision board

Om je wensen duidelijk te maken, maak je een vision board. Plak alles op wat je wil en hoe je je leven voor je ziet. Schrijf vervolgens vijf dingen op, waar je je deze maand op wil focussen en herhaal ze dagelijks als een mantra. Als je op je vision board hebt staan dat je veel geld wil, zeg dan bijvoorbeeld: “Geld houdt van mij en komt van alle kanten naar me toe“.

Het is belangrijk dat je gaat letten op wat je bewust en onbewust vertelt. Als je zegt: “ik win nooit iets” en je doet mee aan de Postcodeloterij, dan win je ook niet, je hebt namelijk zelf al verklaard dat je niet gaat winnen. De kern zit hem in dat wat jij geeft, je terug krijgt. Dus wil je geluk? Zoek dan ergens iets wat voor jou geluk betekent en omring je ermee, op die manier groeit het.

Je kunt de wet van de aantrekking niet voor de gek houden. Als je zegt dat je gaat winnen, maar het van binnen niet helemaal geloofd en dus ook twijfel hebt, dan komt dat waar je over twijfelt naar je toe.

Geloof!

Dus nog een keer in het kort: zeg, bedenk en geloof in wat je wil. Geloof dat je het kunt krijgen en maak het al van jou door zelfvertrouwen en positiviteit te beoefenen. Je kunt dit ook zien als vooruit betalen. Als je iets goeds doet, zal het universum je terugbetalen. Auteur: Madeleine van Mourik.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Gevoelens mogen er zijn

EMOTIES EN GEVOELENS MOGEN ER ZIJN

Als je mijn artikelen leest, zal zijn opgevallen dat ‘alles ...
Waarachtig zijn

WAARACHTIG ZIJN

Wat betekent waarachtig zijn? Kies voor dankbaarheid en nederigheidNiet om ...
Boeddha

DE MAN DIE OP BOEDDHA SPUUGT

Boeddha zat onder een boom te praten tot zijn leerlingen. ...

‘ONTWAKEN’, WAT IS HET EIGENLIJK?

Wat is dat nu eigenlijk, spiritueel ontwaken? Wanneer je spiritueel ...
verbinding

6 MANIEREN OM MET JEZELF TE VERBINDEN

Maak contact met je lichaam. Begin dagelijkse met een bodyscan. ...
Vader

KUN JIJ JE VADER ECHT ZIEN?

Het was voor mij behoorlijk pijnlijk en traumatisch, dat ik ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download