LET OUR NAME BE AMEN – OMKARA & GOTAMA

Amen‘ is een diep ontroerende oproep om te ontdekken en te rusten in de stilte van ons Hart. Dit nummer ‘Let our name be amen’, wordt gespeeld door Omkara & Gotama. De krachtige, maar serene liedjes die zij spelen zijn geïnspireerd door universele gebeden tot God, het Opperwezen. We worden meegenomen op een stijgende reis, die een subtiele herinnering en ontwaking van onze diepere Waarheid oproept.

Omkara & Gotama

Deze liedjes ontstonden spontaan terwijl Omkara en Gotama samen bij de piano zaten en ‘The Mala of God‘ lazen. Dit is een boek met gebeden die voortkomen uit Mooji’s overpeinzingen en zijn grote liefde voor God. Geïnspireerd door de emotionele kracht en oprechtheid van de gebeden, ontstonden spontaan akkoorden en melodieën. De diepe stemming weerspiegelden en weergalmden die de gebeden in hen hadden opgeroepen.

Gebeden van Mooij

De engelachtige stem van Omkara wordt prachtig begeleid door Gotama’s meesterlijke, suggestieve piano harmonieën. De zeer opbeurende gebeden, die worden uitgesproken door Mooji, hun spirituele leraar, en met gevoel gezongen door Omkara, worden ook vergezeld door cello, viool, percussie en duduk, wat de muzikale sfeer verder verrijkt.

‘Amen’ vult het hart met een wonderbaarlijke intensiteit en geest. Het heeft een grote frisheid en diepte, maar toch kan er mystiek het gevoel ontstaan ​​dat elk nummer ontelbare tijd in het hart is gehoord en gevoeld. De stille en verlichtende kracht van deze muziek blijft resoneren in iemands Wezen lang nadat deze liedjes zijn beluisterd. Tekst: Vertaling Youtube.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

KORTE FILM – ALIKE

"Alike" is een korte animatiefilm die de nadruk legt op ...
Loved

KORTE FILM – LOVED

In de hartverwarmende video 'Loved' van BeecherFeature Productions wordt een ...

KORTE FILM – NAPO

In de bekroonde film "NAPO" worden kijkers meegenomen op een ...
arcade

KORTE FILM – CAINE’S ARCADE

"Caine's Arcade" is een korte documentaire die het hartverwarmende verhaal ...
Hans Zimmer

TIME – HANS ZIMMER

Hans Zimmer, de Duitse componist en dirigent, staat bekend om ...
Life in a day

DOCUMENTAIRE – LIFE IN A DAY

'Life in a Day' is een documentaire die de diversiteit ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download