KRIJG ALLES WAT JE WIL MET FREQUENTIE 963 HZ

De frequentie 963 Hz wordt ook wel de frequentie van de goden/God genoemd. Het is de frequentie van ‘The law of attraction’. Je kunt het Universum alles vragen wat je wil.

Hoe vraag je met frequentie 963 Hz wat je wil?

  1. Wees heel duidelijk over wat je wilt. Als je heel duidelijk bent over je eigen diepste verlangen, als je daarmee in contact bent, kun je stappen ondernemen om dat te manifesteren.
  2. Als je weet wat je wilt, is het tijd om het aan het universum te vragen. Mediteren, visualiseren, bidden – alles helpt.
  3. Maak ruimte en tijd in je leven zodat de nieuwe positieve dingen zich kunnen manifesteren. Het is heel gemakkelijk om in de sleur en drukte te komen en bezig te zijn met het nemen van stappen om iets te laten gebeuren, maar je moet ook de ruimte en tijd in je leven creëren om die nieuwe ervaringen binnen te laten komen. Tijd om te genieten en te lachen om die kleine ervaringen die ons leven mooi maken.
  4. Geef voordat je kunt ontvangen. Dit vloeit voort uit stap drie. Je moet alles weggeven wat je tijd en ruimte in beslag neemt om iets nieuws te ontvangen. Dus, wat je ook aan het hamsteren bent, laat het los. Waar je je ook aan vastklampt, laat los.
  5. Dankbaarheid altijd. Altijd bedank je het universum voor wat er ook in je leven komt. Niet afwijzen, omarmen. Met open armen. Elke dag is een zegen van die schepper om iets nieuws in dit leven te ervaren, omarm het.
  6. Verhoog de vibratie in en om je heen. Mediteer, sport, lach en houd de dingen binnen en buiten in je omgeving schoon en positief. Speel positieve energiemuziek in huis en op kantoor.
  7. Wonderen gebeuren. Vertrouw het proces. Wanneer je klaar bent om te ontvangen, zul je versteld staan ​​hoe alles op deze reis uitpakte en samenspande om je innerlijke verlangen te manifesteren.

Luister voor het beste resultaat altijd met een koptelefoon op, of oortjes in. Tekst vertaling Youtube.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Man in de rij

KORTE FILM – DE MAN IN DE RIJ

In ons leven zijn er momenten die ons bijblijven, niet ...
Liquid Mind

STRESS VERMINDEREN – LIQUID MIND

Liquid Mind is een muzikale reis die de luisteraar meeneemt ...
DE HERKENNING VAN DE ZIEL

DE HERKENNING VAN DE ZIEL

De herkenning van de ziel vindt plaats wanneer het bewuste ...
mong, reiziger voorbij de horizon

MONG, REIZIGER VOORBIJ DE HORIZON

Het verhaal van Mong, de weesjongen uit Oezbekistan, is een ...
Agenda van de kosmos

DE AGENDA VAN DE KOSMOS

De afgelopen jaren gebeurde er veel in de agenda van ...
Claude Debussy

CLAIR DE LUNE – CLAUDE DEBUSSY

Claude Debussy, een van de meest invloedrijke componisten van de ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download