KORTE FILM – PROJECT SMILE

Een simpele glimlach kan iemands dag zoveel beter maken. In deze inspirerende korte film ze een belangrijke, maar vaak onderschatte boodschap over te brengen aan het publiek: Blijf positief en maak anderen gelukkig, want geluk is een cyclus die naar je terugkomt. We hopen dat ‘Project Smile’ je helpt om je dag op te fleuren en je motiveert om optimisme en blijdschap over de hele wereld te verspreiden.

Lachen doet de mens goed

Een lach kan ongelooflijk krachtig zijn. Het is als een klein gebaar met een enorme impact. Wanneer je naar iemand glimlacht, geef je niet alleen een teken van vriendelijkheid, maar je deelt ook een stukje van je positiviteit. Het is besmettelijk en zal de ander beïnvloeden ook te lachen. Wanneer mensen je zien glimlachen, voelen ze zich automatisch beter. Het is alsof je een beetje zonneschijn verspreidt, zelfs op de bewolkte dagen.

Lachen is niet alleen goed voor de ontvanger, maar ook voor jou als gever. Het brengt een gevoel van vreugde en tevredenheid in jezelf. Het laat je stress verminderen en helpt je om in het moment te leven. Dus, wanneer je die glimlach deelt, geef je niet alleen liefde aan anderen, maar ook aan jezelf.

Bovendien is geluk aanstekelijk. Het verspreidt zich als een golf door de mensen om je heen. Die persoon die je glimlach ontvangt, kan op hun beurt glimlachen naar anderen, en zo gaat het door. Het is als een kettingreactie van positiviteit die de wereld een beetje mooier maakt.

Project Smile

‘Project Smile’ herinnert ons eraan dat we de kracht hebben om vreugde en optimisme te verspreiden. Het is een prachtige herinnering dat kleine daden van vriendelijkheid een groot verschil kunnen maken. Dus laten we glimlachen, de wereld een stukje helderder maken en die positieve cyclus in stand houden. Geschreven en geproduceerd door: Robert Pretschner en Said Wali.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Life in a day

DOCUMENTAIRE – LIFE IN A DAY

'Life in a Day' is een documentaire die de diversiteit ...
Spiegel im Spiegel

SPIEGEL IM SPIEGEL – ARVO PÄRT

Spiegel im Spiegel van Arvo Pärt is een muzikaal meesterwerk ...
Eurielle Carry me

CARRY ME – EURIELLE

'Carry me' van Eurielle is een prachtig muziekstuk dat je ...
Kitbull

KORTE FILM – KITBULL

Kitbull is geregisseerd door Rosana Sullivan en geproduceerd door Kathryn ...
Adagio for Strings

ADAGIO FOR STRINGS – SAMUEL BARBER

Adagio for Strings van Samuel Barber is een compositie die ...
Free Solo

DOCUMENTAIRE – FREE SOLO

Free Solo uit 2018 vertelt het opmerkelijke verhaal van Alex ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download