KORTE FILM – LOVED

In de hartverwarmende video ‘Loved’ van BeecherFeature Productions wordt een mooie boodschap van zelfacceptatie en liefde overgebracht. Het verhaal begint met het bespreken van de negatieve etiketten die we soms onterecht met ons meedragen. Deze etiketten worden ons opgeplakt door de woorden van anderen, de leugens die we zijn gaan geloven en de manier waarop we onszelf soms beoordelen.

Het enige dat je draagt, is ‘Loved’

De krachtige boodschap van de video komt tot uiting wanneer je ontdekt dat het enige label dat je werkelijk hoeft te dragen ‘Loved’ is. Dit label herinnert je eraan dat ongeacht de negatieve etiketten die anderen of jijzelf op je hebben geplakt, dit de essentie is van wie je bent; liefde.

BeecherFeature Productions brengt met deze korte film een krachtige boodschap over van empowerment. Het benadrukt de kracht van liefde, niet alleen van anderen, maar ook de liefde die je voor jezelf moet hebben. Door te stellen dat “LOVED” het enige label is dat je zou moeten dragen, word je aangemoedigd om jezelf te bevrijden van de last van negatieve oordelen. Accepteer jezelf volledig zoals je bent.

Kijk naar binnen

Deze korte film laat je zien dat eigenwaarde niet afhangt van buitenwereld. Kijk naar jezelf met een blik van liefde. Auteur: Madeleine van Mourik.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

La Luna

KORTE FILM – LA LUNA

In de wereld van animatiefilms staat Pixar bekend om het ...
The Salt of the Earth

TRAILER – THE SALT OF THE EARTH

"The Salt of the Earth" is een reis door het ...

KORTE FILM – ALIKE

"Alike" is een korte animatiefilm die de nadruk legt op ...
Loved

KORTE FILM – LOVED

In de hartverwarmende video 'Loved' van BeecherFeature Productions wordt een ...

KORTE FILM – NAPO

In de bekroonde film "NAPO" worden kijkers meegenomen op een ...
arcade

KORTE FILM – CAINE’S ARCADE

"Caine's Arcade" is een korte documentaire die het hartverwarmende verhaal ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download