KORTE FILM – DOE WAT JE WIL

Laat het lawaai van de mening van anderen je eigen innerlijke stem niet overstemmen. Heb de moed om je hart en intuïtie te volgen. En vooral doen wat je wil en leuk vindt. Deze film is opgedragen aan de nagedachtenis van Eduardo Shimahara – jouw woorden leven door ons allemaal voort.

De makers van deze film zijn Michael en Justine. Het zijn gepassioneerde filmmakers, ze leven off-grid en wijden hun tijd aan het maken van films waarvan we hopen dat ze zullen inspireren en positiviteit in de wereld zullen delen.

Doe wat je wil

Doe wat je wil

Op een bepaald moment in je leven krijg je het gevoel van ‘is dit het’? Je gaat zoeken naar wat voor jou de betekenis is van zingeving en waar jij blij van wordt. En dan opeens kun je een idee krijgen, een visie. Je ziet wat er nog ontbreekt en waar jij iets kan toevoegen.

‘Soms is waar je echt van houdt in het leven zo uniek en zo van jou, dat niemand anders op de planeet het zal begrijpen. En als je het eenmaal naar buiten brengt, wordt het iets zo krachtig en zo mooi.

Eduardo Shimahara

Uit jezelf en ga door, of begin, met creëren. Volg je hart ongeacht de eventuele labels of kritiek, die je misschien kunt krijgen. Misschien voel je de angst voor afwijzing, leer het te dragen en weet dat het de angst is van de kleine ‘ik’ van 5 jaar oud. Troost hem of haar en ga dan door met waar je hart blij van wordt. Niemand anders gaat het voor je doen.

Het mooiste van het hebben van een missie vind ik alle verrassingen die op mijn pad komen. Je wordt geleid als je toegewijd bent en je bedoelingen zuiver zijn. Verbindt met wie je werkelijk bent en vertrouw. Doe wat je wil en de rest zal volgen.

Geef!

Geef wat je kunt en wat je weet zonder verwachting. Vertrouw erop dat alles voor jou gebeurt en laat negatieve woorden los, er is geen ‘concurrentie’.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Return to love

RETURN TO LOVE – ANDREA BOCELLI AND ELLIE GOULDING

Voor deze video van het nummer 'Return to love', hebben ...

VERBINDEN MET HET UNIVERSUM OP FREQUENTIE 432 HZ

Als we teruggaan in de tijd zien we dat muziek ...
Doe wat je wil

KORTE FILM – DOE WAT JE WIL

Laat het lawaai van de mening van anderen je eigen ...
Windup

KORTE FILM – WINDUP

Deze bekroonde korte animatiefilm 'Windup' is een verhaal over de ...
Guru Ram Das

MANTRA – GURU RAM DAS

Deze Guru Ram Das mantra bestaat uit acht delen en ...
Father and daughter

KORTE FILM – FATHER AND DAUGHTER

In de ontroerende, korte film 'Father and daughter' neemt een ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download