KORTE FILM – BEN JE OKE?

Het animatiefilmproject ‘Ben je oké?’ heeft op het Los Angeles One-Reeler Film Festival 2021 de prijs voor Beste Korte Animatiefilm gewonnen. Deze indrukwekkende productie is een samenwerking tussen de Barbara Sinatra Children’s Center Foundation, Wonder Media, en het Joshua Center van de Universiteit van Washington. Onder de bekwame regie van Ryan Cannon heeft de film niet alleen artistieke erkenning gekregen, maar heeft het ook de noodzakelijke spotlight op het belang van kinderwelzijn geworpen.

“Ben je oké?” is veel meer dan slechts een animatiefilm; het is een krachtige creatie met diepgaande emotionele impact. Het project werpt licht op het ernstige probleem van kindermisbruik en heeft op treffende wijze erkenning gekregen op een gerenommeerd filmfestival. De Barbara Sinatra Children’s Center Foundation, die zich inzet voor misbruikte kinderen, heeft met dit project een sterke boodschap weten over te brengen.

Met de betrokkenheid van experts op het gebied van kinderpsychologie en de artistieke leiding van regisseur Ryan Cannon, is deze animatiefilm zowel meeslepend als aangrijpend. De erkenning op het Los Angeles One-Reeler Film Festival benadrukt niet alleen de artistieke kwaliteiten van de film, maar ook het belangrijke sociale bewustzijn dat het project bevordert.

Dit succesvolle animatiefilmproject nodigt het publiek uit om dieper na te denken over de verwoestende impact van kindermisbruik. Ook stimuleert het open gesprekken over hoe we gezamenlijk kunnen bijdragen aan het welzijn van kwetsbare kinderen. Het illustreert hoe kunst een doeltreffend instrument kan zijn om verandering te creëren. En zo belangrijke maatschappelijke kwesties op gevoelige wijze onder de aandacht te brengen. Auteur: Madeleine van Mourik.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Man on wire

DOCUMENTAIRE – MAN ON WIRE

"Man on Wire," de fascinerende documentaire uit 2008, werpt een ...
Trage Tocht

DE TRAGE TOCHT BIJ DOORNENBURG

Tijdens de Trage Tocht Doornenburg wacht een ware ontdekkingsreis, doordrenkt ...

DOCUMENTAIRE – JIRO DREAMS OF SUSHI

"Jiro Dreams of Sushi" is een mooie documentaire uit 2011 ...
Alpha golven

GENEZENDE ALPHA GOLVEN

Deze muziek met alpha-golven belooft niet alleen een aangename luisterervaring, ...
In the mood for love

IN THE MOOD FOR LOVE – SHIGERU UMEBAYASHI

De betoverende melodieën van Shigeru Umebayashi's "In the Mood for ...
Love is the brigde rumi

LOVE IS THE BRIDGE – RUMI

"Love is the Bridge" van Rumi, de beroemde 13e-eeuwse Perzische ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download