KORT FILMPJE – THE NOTHING BOX

De boodschap van Marc Gungor over het brein van mannen en vrouwen brengt hij met veel humor. Hij maakt de inzichten in de verschillen van denken tussen mannen en vrouwen erg makkelijk te begrijpen. In onderstaande video geeft hij uitleg over ‘The nothing box’ van de man.

Verbeter je relatie

Mark is een van de meest gevraagde sprekers over communicatie. Elk jaar wonen duizenden zijn seminars en speeches bij. Hij is erg openhartig en komisch en gebruikt illustraties om verschillende principes te onderwijzen. Het zal gegarandeerd je relaties en communicatie versterken en verbeteren.

Laugh your way

‘Laugh Your Way’ en ‘The Tale of Two Brains‘ gaan over; het goed doen, met elkaar om te gaan, plezier hebben en een succesvolle relatie op bouwen. Mark is CEO van Laugh Your Way America en hij spreekt op allerlei verschillende events.

Als hij zijn communicatiekwesties bespreekt, hoor je maar weinig psychologisch jargon, waardoor het voor iedereen makkelijk te volgen is. ‘De realiteit is dat relaties tussen mannen en vrouwen heel nuchter zijn’, zegt Mark.

Marc is gelukkig getrouwd

Hij heeft een radioprogramma en is de auteur van de bestseller ‘Laugh Your Way to a Better Marriage’ (Simon & Schuster, 2008). Het boek is gebaseerd op zijn zeer succesvolle seminar en jarenlange samenwerking met duizenden stellen. Ook is hij de maker van de televisieserie, Love, Marriage and Stinking Thinking.

Marc is getrouwd met zijn jeugdliefde, en zij volgt hem overal waar hij gaat. Hij heeft al 36 jaar een gelukkig huwelijk, dus als jij dat ook wil laat je dan inspireren door ‘The nothing box’ in onderstaande video. Auteur: Madeleine van Mourik.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Ben je oké?

KORTE FILM – BEN JE OKE?

Het animatiefilmproject 'Ben je oké?' heeft op het Los Angeles ...
Het verlichten van pijn

KORTE FILM – HET VERLICHTEN VAN PIJN

Brené Brown benadrukt in deze RSA Short de essentie van ...
TIBETAANSE GENEZENDE FLUIT

TIBETAANSE GENEZENDE FLUIT

De betoverende klanken van de Tibetaanse genezende fluit hebben een ...
Muziek voor huisdieren

MUZIEK VOOR JE HUISDIER

Muziek voor je huisdier is niet alleen een trend, maar ...
Seed

KORTE FILM – THE SEED

“Once the seed of faith takes root, it cannot be ...
Shine

SHINE – FIA

Shine van Fia is een weergave van kracht, veerkracht en ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download