KORT FILMPJE – THE NOTHING BOX

De boodschap van Marc Gungor over het brein van mannen en vrouwen brengt hij met veel humor. Hij maakt de inzichten in de verschillen van denken tussen mannen en vrouwen erg makkelijk te begrijpen. In onderstaande video geeft hij uitleg over ‘The nothing box’ van de man.

Verbeter je relatie

Mark is een van de meest gevraagde sprekers over communicatie. Elk jaar wonen duizenden zijn seminars en speeches bij. Hij is erg openhartig en komisch en gebruikt illustraties om verschillende principes te onderwijzen. Het zal gegarandeerd je relaties en communicatie versterken en verbeteren.

Laugh your way

‘Laugh Your Way’ en ‘The Tale of Two Brains‘ gaan over; het goed doen, met elkaar om te gaan, plezier hebben en een succesvolle relatie op bouwen. Mark is CEO van Laugh Your Way America en hij spreekt op allerlei verschillende events.

Als hij zijn communicatiekwesties bespreekt, hoor je maar weinig psychologisch jargon, waardoor het voor iedereen makkelijk te volgen is. ‘De realiteit is dat relaties tussen mannen en vrouwen heel nuchter zijn’, zegt Mark.

Marc is gelukkig getrouwd

Hij heeft een radioprogramma en is de auteur van de bestseller ‘Laugh Your Way to a Better Marriage’ (Simon & Schuster, 2008). Het boek is gebaseerd op zijn zeer succesvolle seminar en jarenlange samenwerking met duizenden stellen. Ook is hij de maker van de televisieserie, Love, Marriage and Stinking Thinking.

Marc is getrouwd met zijn jeugdliefde, en zij volgt hem overal waar hij gaat. Hij heeft al 36 jaar een gelukkig huwelijk, dus als jij dat ook wil laat je dan inspireren door ‘The nothing box’ in onderstaande video. Auteur: Madeleine van Mourik.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Chad Lawson

BREATHE – CHAD LAWSON

De pianist en componist Chad Lawson heeft een indrukwekkende lijst ...

‘IK ZAL ALTIJD BIJ JE ZIJN’ – CHRISTOPHER ROBIN

O wat hou ik van Poeh. Zo puur, onschuldig en ...
Tibetan Healing sounds

TIBETAN HEALING SOUND

Om de leringen van Boeddha over te brengen, maken ze ...
bloemen zijn rood

BLOEMEN ZIJN ROOD – GERARD VAN MAASAKKERS

‘n Jungske ging vur ‘t uurst naor schoolHij kreeg ‘n ...
Bart Chabot

TV PROGRAMMA DE KIST – BART CHABOT

Schrijver Bart Chabot sloot jaren geleden een deal met de ...
Mijn vaders hand

MIJN VADERS HAND – BART CHABOT

‘Ik heb kostbare jaren en talent verspild aan tromgeroffel en ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download