IK BEN MARGRIET

Ik ben Margriet; een spontane, dynamische en vrolijke vrouw die ondertussen bijna 30 jaar op deze wereld rondloopt. Ik hou énorm veel van quotes, boeken lezen, inspirerende gesprekken voeren, verbinden met mens en natuur, schrijven, openheid, vriendschap, lekker eten, rode wijn, zonsondergangen zien en nog zoveel meer.
Al heel mijn leven staat verbinden met anderen en inspiratie delen centraal, al ben ik mij daar nog niet zo heel lang bewust van. 

Even terug in de tijd; Ik groeide op in een dorpsgemeenschap, Widar genaamd, waar mensen met en zonder beperking samenwonen en -leven. Al van jongs af aan leerde ik daardoor om te zorgen voor anderen, genoot ik ervan om onder de mensen te zijn en mocht ik ervaren hoe uniek iedereen is.

Verbinden en inspireren staat centraal

Zowel opvoeders als bewoners waar ik lange tijd mee heb samengeleefd, inspireerden mij en hebben me mee gevormd tot de vrouw die ik vandaag ben. Ondertussen geef ik al enkele jaren vol passie les in het bijzonder lager onderwijs. Het is zó fijn en leerrijk om met kinderen en andere hulpverleners dagelijks te mogen werken en een stukje van het leven te delen. Ook hier staat verbinden en inspireren voor mij centraal. Iets wat mij ongelooflijk veel energie geeft!

margriet

Nadat ik een leerrijke situatie -waarin ik de connectie met mezelf (b)leek te verliezen- meemaakte, besloot ik een coachopleiding te gaan volgen, om mezelf weer beter te leren kennen en begrijpen. Ik kreeg al snel de smaak te pakken en volgde nog meer coachopleidingen, puur voor mezelf.

Ik volg mijn eigen pad

Als voeding voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Al die opleidingen en mensen die ik daardoor leerde kennen, hebben mij op korte tijd enorm veel inzichten, verdieping, verrijking en verbinding gebracht. Zowel met mezelf als met mijn omgeving.

Ondertussen volg ik, mede daardoor, met meer zelfvertrouwen mijn eigen pad, op mijn tempo en op mijn unieke, spontane manier. Wat ik nooit heb zien aankomen, is dat ik eind 2019 besloot om naast mijn hoofdberoep als lerares, een lichtpuntje te worden voor anderen en in bijberoep te beginnen als lifecoach en kindercoach.

Ik ben dankbaar

Een keuze waar ik tot op vandaag erg dankbaar en blij mee ben. Want wederom ervaar ik wat verbinden kan betekenen en hoeveel energie het me geeft om samen met anderen -tijdelijk- op pad te mogen gaan. Ik luister met mijn hart en kijk met liefde, elke dag opnieuw. En ik ben dankbaar dat dit alles mijn leven blijft verrijken. Auteur: Margriet.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

KORTE FILM – ALIKE

"Alike" is een korte animatiefilm die de nadruk legt op ...
Loved

KORTE FILM – LOVED

In de hartverwarmende video 'Loved' van BeecherFeature Productions wordt een ...

KORTE FILM – NAPO

In de bekroonde film "NAPO" worden kijkers meegenomen op een ...
arcade

KORTE FILM – CAINE’S ARCADE

"Caine's Arcade" is een korte documentaire die het hartverwarmende verhaal ...
Hans Zimmer

TIME – HANS ZIMMER

Hans Zimmer, de Duitse componist en dirigent, staat bekend om ...
Life in a day

DOCUMENTAIRE – LIFE IN A DAY

'Life in a Day' is een documentaire die de diversiteit ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download