IK BEN COLIN

Ik ben Colin (31) en van huis uit heb ik al veel over spiritualiteit meegekregen. Mijn moeder was reikimaster en deed ook aan meditatie. Vroeger werd spiritualiteit als kwaadaardig en zwarte magie gezien. Je praat bijvoorbeeld niet over geesten en veel mensen werden van de domme gehouden.

Toen ik een kleine jongen was wist ik het al, ik wilde acteur worden. Ik heb de Theaterschool afgerond en ben hierbij ook gaan zingen. Ik kreeg al jong een reggae cd van mijn moeder, wat mijn eerste liefde was. Ik ben altijd in deze vibe blijven hangen en maakte deze muziek bij mijn moeder op mijn oude kamer. Het is zo puur en haalt mijn innerlijke kind naar boven, die energie zit ook in de muziek.

En wanneer ik speelde en zong achter mijn piano, kreeg ik altijd visioenen, kippenvel. Alsof ik op een juiste frequentie zat. Mijn passie van het acteren heb ik wat verwaarloosd, door veel bezig te zijn geweest met mijn spirituele en persoonlijke groei. Maar ik ga dat zeker weer oppikken.

Tijd van bewustwording, bezieling en liefde

Met mijn teksten probeer ik mensen te inspireren. We zijn beland in een nieuw tijdperk; “Tijd van bewustwording, bezieling en liefde. Er is geen weg meer terug. Soms nog verlangend naar het onbewuste. Maar er is geen weg meer terug. Ik ben gekozen om dit pad te bewandelen.

Niet alleen voor mezelf, maar ook omdat ik lief heb. Ik heb altijd gezocht en gevonden. De zoektocht naar het licht binnenin heeft een lange weg geslagen. Steeds dichter bij de ziel, het werkelijke bewustzijn. De man die ik ben en wil zijn komt steeds dichterbij. Jarenlang kon de ziel niet meer aan, wat het ego me had aangedaan. Maar er komt altijd een punt dat ijs smelt in een warm bad. Ik heb altijd gelooft in mijzelf en de liefde in mijn hart.

People don’t realize how hard it is to speak the truth. In a world full of people that don’t realize living a lie”

De puurste zielen zien de weg al voor ogen, maar raken onderweg verstrikt in omwegen die uiteindelijk leidt naar het rijk van oneindigheid. Na een nachtmerrie wordt je altijd wakker. Je weet altijd wat komen gaat, omdat je het al geleefd hebt.

Colin is…

Ik ben niet mijn jeugdtrauma
Ik ben niet mijn moeder
Ik ben niet mijn vader
Ik ben niet mijn geloof
Ik ben niet mijn bedpartners
Ik ben niet mijn vorige relaties
Ik ben niet mijn fouten
Ik ben niet mijn oude vrienden
Ik ben niet een slachtoffer
Ik ben niet een creatie van mijzelf

Het verleden bestaat niet meer, en de toekomst heb ik zelf in handen. Als de creator zelf, met ieder zijn eigen choreografie. Nu heb ik de eigen kracht om te groeien en te leren. Ik bepaal en besluit zelf wie ik ben en wil zijn. Ik schrijf mijn eigen verhaal, en betreed mijn eigen pad.

Dankbaar

Ik lach, omdat ik dankbaar ben voor elke dag dat ik leef in ons tijdelijk, maar toch ook oneindig bestaan. Trots ben ik op wie ik ben, ik lach. Ik ben dankbaar voor de kennis en de groei die ik heb gekregen.

“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration” – Nikola Tesla

Ik ben dankbaar voor de lessen die me tot de persoon gemaakt hebben die ik NU ben. Dankbaar voor de mensen die ik op mijn reis tegen ben gekomen, en ga komen, voor de kennis en lessen. Dankbaar voor de begeleiding van de vroege bezieling tot bewustzijn. Ik kwam van ver, maar ben nu hier.

One love

Ik hou van mijzelf zoals ik ben en niet zoals de wereld wilt hoe ik ben. Ik blijf dicht bij mijzelf, want WIJ zijn hier niet voor een ander. Één Liefde. Één Light. One Love.

Focus jezelf op elke les die achter pijn schuilt. Focus op jezelf en je eigen intenties.
Ik ben ik, en hoef niet perfect of politiek correct te zijn. Maar wel echt. IK BEN. Een man met een missie. Auteur: Colin.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Sjamanen drum

DIEPE MEDITATIE – SJAMANEN DRUM

Een mooie effectieve, diepe meditatie is de meditatie met een ...
Projectiemechanisme in de praktijk

HET PROJECTIEMECHANISME IN DE PRAKTIJK – KAREN M. HAMAKER ZONDAG

In het boek 'Projectiemechanisme in de praktijk' legt Karen stap ...
becoming animal

BECOMING ANIMAL – DAVID ABRAM

Misschien ken je ook het eerste boek van David Abram, ...

639 HZ VOOR ECHTE LIEFDE

In verschillende culturen worden al eeuwenlang de helende tonen van ...
The Spell of the Sensuous

THE SPELL OF THE SENSUOUS – DAVID ABRAM

Ecoloog en filosoof David Abram onderzoekt met grote nieuwsgierigheid en ...
Een klein gebaar

KORTE FILM – EEN KLEIN GEBAAR

In dit korte filmpje zie je wat een klein gebaar ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download