HET EXPERIMENT MET WATER

De Japanse wetenschapper Masaru Emoto (1943) heeft een onderzoek verricht om frequenties zichtbaar te maken. Hij vulde verschillende flesjes met water uit dezelfde bron. Op sommige flesjes plakte hij etiketten met negatieve woorden en zinnen, zoals haat en jij bent lelijkOp de andere flesjes plakte hij positieve woorden zoals liefde en ik ben dankbaar.

Een verbluffend resultaat

Emoto kwam erachter dat de intentie van deze woorden de kristalvorming van het water beïnvloeden. Hij vroor het water in en maakte foto’s van de waterkristallen. Het resultaat was ongelofelijk verbluffend. Het water met het de positieve woorden liefde en ik ben dankbaar, lieten een perfect geometrisch kristal zien. Terwijl het water met de woorden haat en jij bent lelijk een asymmetrisch en lelijk kristal lieten zien. 

“Water is the mirror that has the ability to show us what we cannot see. It is the blueprint for our reality, which can change with a single, positive thought. All it takes is faith, if you’re open to it” – Masaru Emoto

Water heeft een geheugen én de eigenschap om informatie en frequenties op te slaan. Bedenk nu eens dat wij voor meer dan 70% uit water bestaan. Wat zouden negatieve woorden en gedachten dan met ons doen? We kunnen stellen dat negatieve woorden en gedachten een vernietigende uitwerking op je hebben, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als energetisch.

Let op de woorden die je gebruikt en tegen jezelf vertelt. Wat zegt jouw innerlijke criticus?

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Chad Lawson

BREATHE – CHAD LAWSON

De pianist en componist Chad Lawson heeft een indrukwekkende lijst ...

‘IK ZAL ALTIJD BIJ JE ZIJN’ – CHRISTOPHER ROBIN

O wat hou ik van Poeh. Zo puur, onschuldig en ...
Tibetan Healing sounds

TIBETAN HEALING SOUND

Om de leringen van Boeddha over te brengen, maken ze ...
bloemen zijn rood

BLOEMEN ZIJN ROOD – GERARD VAN MAASAKKERS

‘n Jungske ging vur ‘t uurst naor schoolHij kreeg ‘n ...
Bart Chabot

TV PROGRAMMA DE KIST – BART CHABOT

Schrijver Bart Chabot sloot jaren geleden een deal met de ...
Mijn vaders hand

MIJN VADERS HAND – BART CHABOT

‘Ik heb kostbare jaren en talent verspild aan tromgeroffel en ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download