HET EXPERIMENT MET WATER

De Japanse wetenschapper Masaru Emoto (1943) heeft een onderzoek verricht om frequenties zichtbaar te maken. Hij vulde verschillende flesjes met water uit dezelfde bron. Op sommige flesjes plakte hij etiketten met negatieve woorden en zinnen, zoals haat en jij bent lelijkOp de andere flesjes plakte hij positieve woorden zoals liefde en ik ben dankbaar.

Een verbluffend resultaat

Emoto kwam erachter dat de intentie van deze woorden de kristalvorming van het water beïnvloeden. Hij vroor het water in en maakte foto’s van de waterkristallen. Het resultaat was ongelofelijk verbluffend. Het water met het de positieve woorden liefde en ik ben dankbaar, lieten een perfect geometrisch kristal zien. Terwijl het water met de woorden haat en jij bent lelijk een asymmetrisch en lelijk kristal lieten zien. 

“Water is the mirror that has the ability to show us what we cannot see. It is the blueprint for our reality, which can change with a single, positive thought. All it takes is faith, if you’re open to it” – Masaru Emoto

Water heeft een geheugen én de eigenschap om informatie en frequenties op te slaan. Bedenk nu eens dat wij voor meer dan 70% uit water bestaan. Wat zouden negatieve woorden en gedachten dan met ons doen? We kunnen stellen dat negatieve woorden en gedachten een vernietigende uitwerking op je hebben, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als energetisch.

Let op de woorden die je gebruikt en tegen jezelf vertelt. Wat zegt jouw innerlijke criticus?

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Life in a day

DOCUMENTAIRE – LIFE IN A DAY

'Life in a Day' is een documentaire die de diversiteit ...
Spiegel im Spiegel

SPIEGEL IM SPIEGEL – ARVO PÄRT

Spiegel im Spiegel van Arvo Pärt is een muzikaal meesterwerk ...
Eurielle Carry me

CARRY ME – EURIELLE

'Carry me' van Eurielle is een prachtig muziekstuk dat je ...
Kitbull

KORTE FILM – KITBULL

Kitbull is geregisseerd door Rosana Sullivan en geproduceerd door Kathryn ...
Adagio for Strings

ADAGIO FOR STRINGS – SAMUEL BARBER

Adagio for Strings van Samuel Barber is een compositie die ...
Free Solo

DOCUMENTAIRE – FREE SOLO

Free Solo uit 2018 vertelt het opmerkelijke verhaal van Alex ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download