HEEL JE HART MET FREQUENTIE 639 HZ

De frequentie 639 Hz is ook wel de frequentie van het hart. Deze frequentie straalt liefde en positieve energie naar je toe. Met deze frequentie ervaar je de trilling van je hartchakra. Het hartchakra is het centrum van liefde, empathie en mededogen van de borst. Het is het middelpunt van de chakra’s en werkt als een verbinder. Het maakt niet uit hoeveel angst je hebt, deze frequentie zal je helpen om je hart te transformeren naar liefde.

Hartchakra uit balans

Mensen gebruiken deze frequentie ook om liefde aan te trekken. Ook ervaar je dat je je meer verbonden voelt met de mensen om je heen, en het vergroot je universele bewustzijn. Wanneer je hartchakra uit balans is, kan dit leiden tot wederzijdse afhankelijkheid (codependentie), een laag zelfbeeld, gebrek aan (zelf)vertrouwen, vasthouden aan wrok en gevoelens van eenzaamheid.

‘Heart-flow means listening to your intuition and hunches and following your heart. How can you let your heart lead today?’

Amy Leigh Mercree

Als je deze muziek hoort trek dan je mondhoeken omhoog en glimlach naar je hart. Sluit je ogen en kijk naar je hart. Welke kleur zie je? En wat straalt je hart uit naar de wereld? Focus op de energie van je hart terwijl je naar deze frequentie luistert. Laat je negatieve gevoelens los en zie je hart milder en positiever wordt.

Frequentie 936 Hz

Voordelen van frequentie 693 Hz

De frequentie 639 Hz zal je helpen en brengt je hartchakra in evenwicht. Welke voordelen ga je ondervinden van deze frequentie?

  • Je relaties worden harmonieuzer.
  • Deze toon kan ervoor zorgen dat je makkelijker omgaat met relatieproblemen. En niet alleen met je partner maar ook de problemen met je familie en vrienden.
  • Op cellulaire niveau worden je cellen aangemoedigd om met hun omgeving te communiceren.
  • Het verbetert je communicatie, begrip, tolerantie en brengt meer liefde.

Auteur: Madeleine van Mourik.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Ben je oké?

KORTE FILM – BEN JE OKE?

Het animatiefilmproject 'Ben je oké?' heeft op het Los Angeles ...
Het verlichten van pijn

KORTE FILM – HET VERLICHTEN VAN PIJN

Brené Brown benadrukt in deze RSA Short de essentie van ...
TIBETAANSE GENEZENDE FLUIT

TIBETAANSE GENEZENDE FLUIT

De betoverende klanken van de Tibetaanse genezende fluit hebben een ...
Muziek voor huisdieren

MUZIEK VOOR JE HUISDIER

Muziek voor je huisdier is niet alleen een trend, maar ...
Seed

KORTE FILM – THE SEED

“Once the seed of faith takes root, it cannot be ...
Shine

SHINE – FIA

Shine van Fia is een weergave van kracht, veerkracht en ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download