GRATIS MEDITATIE CURSUS – DR. JOE DISPENZA

Dr. Joe Dispenza is bekend geworden na de bekroonde film “What the Bleep Do We Know!?”. Ook is hij een New York Times bestseller-auteur. Een boek wat je misschien wel van hem kent is “Breaking the Habit of Being Yourself”.

Hij is een bekende neurowetenschapper, chiropractor, leraar en auteur. Hij studeerde biochemische wetenschappen aan de Rutgers University in New Brunswick. En studeerde hij magna cum laude af in chiropractie aan de Life University in Atlanta. Door de combinatie van kwantumfysica, neurowetenschappen, hersenchemie, biologie en genetica, onderzoekt hij de effecten van meditatie op hoe mensen zichzelf kunnen genezen van chronische aandoeningen en zelfs terminale ziekten.

Verband tussen denken en bewustzijn

Hij is een autoriteit op het gebied van neurologie en neurowetenschappen, hersenfunctie en geheugenvorming. De relatie tussen de hersenen en het lichaam komt veel ter sprake in zijn stukken. Hij legt hierbij verbanden tussen denken en bewustzijn en de hersenen en de kracht van de rede.

Wanneer we onze geest veranderen, veranderen ook onze hersenen. Je kunt je hersenen dus herprogrammeren door bepaalde gewoonten te doorbreken.

Toegang tot je onderbewustzijn

Om kennis te maken met zijn werk biedt hij een gratis cursus aan. In de lessen leert hij je een meditatie methode waarmee je toegang krijgt tot jouw onderbewustzijn, om genezing in gang te zetten. Het is een techniek voor het herprogrammeren van jouw hersenen, om zo het leven te gaan creëren dat je altijd al hebt gewenst. Je leert om ongewenste emotionele reacties en patronen te doorbreken. Maar ook hoe je kunt stoppen met negatieve gewoontes uit het verleden.

Schrijf je HIER in om mee te doen met de gratis cursus van Dr. Joe Dispenza.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Onderbewustzijn begrijpen

JE ONDERBEWUSTZIJN BEGRIJPEN

Om jezelf te begrijpen, is het belangrijk om het onderbewustzijn ...
dat je van ze houdt

VERTEL JE OUDERS DAT JE VAN ZE HOUDT

Jarenlang kon ik niet begrijpen, waarom mijn moeder emotioneel niet ...
Polyvagale

POLYVAGALE TOESTAND ALS STOORNIS BESTEMPELD

Ik krijg veel vragen van mensen die ergens al een ...
Qigong

DE HELENDE WERKING VAN QIGONG

Tijdens mijn wereldreis in 2018 kwam ik in Bali voor ...
Verbinding

VERBINDING, KOM IN CONTACT MET JEZELF EN JE LICHAAM

Voordat je dit stuk begint te lezen, wil ik dat ...
Een moeder aan een kind

BRIEF, VAN EEN MOEDER AAN HAAR KIND

“Lieve schat van me, Als de dag aanbreekt dat je ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download