GIDS VOOR SPIRITUEEL ONTWAKEN – MARY MUELLER SHUTAN

Als jij het pad van spiritueel ontwaken begint te bewandelen, dan is dit een mooi boek om aan te schaffen. Schrijfster Mary Mueller Shutan schrijft in deze gids onder andere de twaalf lagen die je ontwaakte staat nog bedekken.

Door de onrustige tijd waarin we leven, worden veel mensen “wakker“. Het is een roep om dingen anders te gaan doen en out of the box te gaan denken. Aan het begin van elk ontwaken komen onverwerkte emoties en ervaringen uit je kindertijd boven. Als je hiermee aan de slag gaat, kun je dankzij het proces van ontwaken de vrijheid vinden.

Bevrijding onder de lagen

De lagen die nog voor deze bevrijding zitten worden in deze gids voor spiritueel ontwaken besproken. Elke laag bevat verschillende emoties, pijn, verwondingen en patronen. Hierbij kun je denken aan pijnlijke ervaringen die je vroeger niet hebt kunnen verwerken, omdat ze te overweldigend waren.

Of emoties die je niet kon doorvoelen, omdat ze te heftig en beangstigend waren. Met de hulpmiddelen en inzichten die in dit boek staan, kun je deze lagen een voor een opruimen.

De fases van ontwaken

In deze Gids voor spiritueel ontwaken vind je een heldere uitleg van wat het proces van ontwaken is en wat je allemaal kunt ervaren. Maar ook de verschillende manieren komen langs, net als de verschillende fases. Ook krijg je nog praktische tips en oefeningen om jezelf verder op weg te helpen.

De gids voor spiritueel ontwaken is verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, voor 25 euro.

Gids voor spiritueel ontwaken

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

THINK AND GROW RICH – NAPOLEON HILL

Het boek "Think and grow rich" is het bestverkopende boek ...
de vier vragen

DE VIER VRAGEN DIE JE LEVEN VERANDEREN – BYRON KATIE

Het boek "De vier vragen die je leven veranderen" leer ...
i will despise you

KORTE FILM – I WILL DESPISE YOU

In deze korte film "I will despise you", zien een ...
Eindeloos bewustzijn

DOCUMENTAIRE – EINDELOOS BEWUSTZIJN

De documentaire "Eindeloos bewustzijn" gaat over het gegeven hoe bijna-dood ...
Het Apostelkind

APOSTELKIND – RENSKE DOORNENSPLEET

In het boek Apostelkind lees je hoe Renske wil begrijpen ...
Angelique

IK BEN ANGELIQUE

Ik ben Angelique en ik wil graag iets met jullie ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download