GIDS VOOR SPIRITUEEL ONTWAKEN – MARY MUELLER SHUTAN

Als jij het pad van spiritueel ontwaken begint te bewandelen, dan is dit een mooi boek om aan te schaffen. Schrijfster Mary Mueller Shutan schrijft in deze gids onder andere de twaalf lagen die je ontwaakte staat nog bedekken.

Door de onrustige tijd waarin we leven, worden veel mensen “wakker“. Het is een roep om dingen anders te gaan doen en out of the box te gaan denken. Aan het begin van elk ontwaken komen onverwerkte emoties en ervaringen uit je kindertijd boven. Als je hiermee aan de slag gaat, kun je dankzij het proces van ontwaken de vrijheid vinden.

Bevrijding onder de lagen

De lagen die nog voor deze bevrijding zitten worden in deze gids voor spiritueel ontwaken besproken. Elke laag bevat verschillende emoties, pijn, verwondingen en patronen. Hierbij kun je denken aan pijnlijke ervaringen die je vroeger niet hebt kunnen verwerken, omdat ze te overweldigend waren.

Of emoties die je niet kon doorvoelen, omdat ze te heftig en beangstigend waren. Met de hulpmiddelen en inzichten die in dit boek staan, kun je deze lagen een voor een opruimen.

De fases van ontwaken

In deze Gids voor spiritueel ontwaken vind je een heldere uitleg van wat het proces van ontwaken is en wat je allemaal kunt ervaren. Maar ook de verschillende manieren komen langs, net als de verschillende fases. Ook krijg je nog praktische tips en oefeningen om jezelf verder op weg te helpen.

De gids voor spiritueel ontwaken is verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, voor 25 euro.

Gids voor spiritueel ontwaken

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Return to love

RETURN TO LOVE – ANDREA BOCELLI AND ELLIE GOULDING

Voor deze video van het nummer 'Return to love', hebben ...

VERBINDEN MET HET UNIVERSUM OP FREQUENTIE 432 HZ

Als we teruggaan in de tijd zien we dat muziek ...
Doe wat je wil

KORTE FILM – DOE WAT JE WIL

Laat het lawaai van de mening van anderen je eigen ...
Windup

KORTE FILM – WINDUP

Deze bekroonde korte animatiefilm 'Windup' is een verhaal over de ...
Guru Ram Das

MANTRA – GURU RAM DAS

Deze Guru Ram Das mantra bestaat uit acht delen en ...
Father and daughter

KORTE FILM – FATHER AND DAUGHTER

In de ontroerende, korte film 'Father and daughter' neemt een ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download