GARDEN OF GODS – DEUTER

Garden of Gods van Deuter wordt nu nog mooier, met de toevoeging van de de stem van Annette Cantor. Annette groeide op in Europa en werd opgevoed met westerse klassieke muziek. Ze werd zangeres en violiste en volgde stemtraining in Wenen en Oostenrijk.

Toen ze naar de VS kwam, ontwikkelde ze haar eigen, geïmproviseerde zangstijl. Deze stijl kwam tot stand door haar inspiratie voor de muziek van veel inheemse culturen. De combinatie van haar stem en het toetsenbord van Deuter creëren een diepe, ontspannende muziek.

“When I think of a garden I think of lush greens, an abundance of colors and shapes. A place that nurtures the spirit and our ability to care for ourselves with tenderness and joy. And singing is for me a way in which people at all times have lifted their souls up to the gods. It has been a dream for me to sing in a way in which the voice is a true instrument. No longer kept in the mental realm of words but free to express the yearning,. Beauty, love and blissfulness of the inner experience through pure sound. I am ever so grateful for Chaitanya’s loving spirit and his sensitive musicianship during this collaboration” – Annette Cantor

Vertaling: “Als ik aan een tuin denk, denk ik aan weelderig groen, een overvloed aan kleuren en vormen, een plek die de geest voedt en ons vermogen om voor onszelf te zorgen met tederheid en vreugde. En zingen is voor mij een manier waarop mensen überhaupt tijden hebben hun ziel tot de goden verheven. Het was een droom voor mij om te zingen op een manier waarop de stem een ​​echt instrument is. Niet langer bewaard in het mentale rijk van woorden, maar vrij om het verlangen, de schoonheid en de liefde te uiten en zaligheid van de innerlijke ervaring door puur geluid. Ik ben Chaitanya’s liefdevolle geest en zijn gevoelige muzikaliteit tijdens deze samenwerking enorm dankbaar” – Annette Cantor

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

KORTE FILM – ALIKE

"Alike" is een korte animatiefilm die de nadruk legt op ...
Loved

KORTE FILM – LOVED

In de hartverwarmende video 'Loved' van BeecherFeature Productions wordt een ...

KORTE FILM – NAPO

In de bekroonde film "NAPO" worden kijkers meegenomen op een ...
arcade

KORTE FILM – CAINE’S ARCADE

"Caine's Arcade" is een korte documentaire die het hartverwarmende verhaal ...
Hans Zimmer

TIME – HANS ZIMMER

Hans Zimmer, de Duitse componist en dirigent, staat bekend om ...
Life in a day

DOCUMENTAIRE – LIFE IN A DAY

'Life in a Day' is een documentaire die de diversiteit ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download