DOCUMENTAIRE – THE DNA JOURNEY

Voor deze documentaire ‘The DNA-journey’ zijn 67 mensen van over de hele wereld gevraagd om een ​​DNA-test te doen. De uitslag is verrassend. Ze blijken veel meer gemeen te hebben met andere nationaliteiten dan ze dachten.

Het is gemakkelijk om te denken dat er meer dingen zijn die ons verdelen dan die ons verenigen. Maar we hebben eigenlijk veel meer gemeen met andere nationaliteiten dan je zou denken.

The DNA-journey om ons te verenigen

Bij momondo vinden we dat iedereen de wereld rond moet kunnen reizen, andere mensen kan ontmoeten en andere culturen en religies kan ervaren. Reizen opent onze geest: wanneer we iets anders ervaren, beginnen we de dingen anders te zien.

Het doel van deze campagne is om te laten zien dat er meer dingen zijn die ons verenigen dan die ons verdelen. De DNA-reis maakt deel uit van momondo’s algemene visie van een meer open en tolerante wereld.

Getuigenissen van drie deelnemers

Veel mensen hebben gevraagd welke reacties de deelnemers hebben gehad sinds de shoot. Hier zijn de getuigenissen van drie deelnemers.

‘Heel erg bedankt voor de geweldige kans om deel uit te maken van je project. Het was een van de meest ongelooflijke ervaringen in mijn leven. Ik ben zo dankbaar dat ik die ervaring heb meegemaakt, dankbaar voor de manier waarop het me heeft veranderd en hoe het mijn werk als kunstenaar vandaag vormgeeft. Dankbaar voor de reis naar mezelf en voor het zien van anderen die hun prachtige reizen blootleggen terwijl ze een beetje van mezelf dragen. Ik voel me onoverwinnelijk, tijdloos en klaar om het hoofd te bieden aan wat de toekomst in petto heeft.’

‘Het was een zeer emotionele ervaring en deed me twijfelen aan wie ik ben en wie ik dacht dat ik was. Mijn familie en vrienden waren geïnspireerd door mijn reis en vonden het idee achter de campagne geweldig! Velen van hen zijn nu wanhopig om hun eigen tests te ondergaan om hun afkomst te ontdekken.’

‘Ik voel me gretig, ongeduldig, opgewonden, gemotiveerd, dankbaar, verrast, overweldigd en gevuld met mooie energie na de ervaring die we samen in de studio hebben meegemaakt.’

Kijk hieronder de trailer en de volledige documentaire. Tekst: Vertaling momondo.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Sjamanen drum

DIEPE MEDITATIE – SJAMANEN DRUM

Een mooie effectieve, diepe meditatie is de meditatie met een ...
Projectiemechanisme in de praktijk

HET PROJECTIEMECHANISME IN DE PRAKTIJK – KAREN M. HAMAKER ZONDAG

In het boek 'Projectiemechanisme in de praktijk' legt Karen stap ...
becoming animal

BECOMING ANIMAL – DAVID ABRAM

Misschien ken je ook het eerste boek van David Abram, ...

639 HZ VOOR ECHTE LIEFDE

In verschillende culturen worden al eeuwenlang de helende tonen van ...
The Spell of the Sensuous

THE SPELL OF THE SENSUOUS – DAVID ABRAM

Ecoloog en filosoof David Abram onderzoekt met grote nieuwsgierigheid en ...
Een klein gebaar

KORTE FILM – EEN KLEIN GEBAAR

In dit korte filmpje zie je wat een klein gebaar ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download