DOCUMENTAIRE – THE ART OF EFFORTLESS LIVING

The Art of Effortless Living is een documentaire gebaseerd op de traditionele filosofie en essentiële leer van het taoïsme. De praktijk van niet-doen, niet-dwingen is het essentiële aspect van het taoïsme dat bekend staat als wu-wei. Toegeschreven aan de grote wijze Lao-tzu, leert de filosofie van wu-wei je hoe je een natuurlijke bewustzijnsstaat kunt ontwikkelen die niet gebonden is aan gedachten of vooropgezette beperkingen.

Verhoogde staat van bewustzijn

Ervaren door de grootste artiesten, atleten, muzikanten en schrijvers, deze verhoogde staat van bewustzijn, waarnaar wordt verwezen als ‘in de zone zijn’, is waar intelligente spontaniteit en moeiteloze actie gedijen via een praktijk die is geworteld in het toestaan ​​van de natuurlijke harmonie van de kosmos om zegevieren. In wezen, hoe je moeiteloos door het leven kunt gaan.

The Art of Effortless Living

The Art of Effortless Living

Wu-wei kan een hernieuwd gevoel van vertrouwen geven in veel aspecten van uw dagelijks leven, waardoor elke dag gemakkelijker wordt. The Art of moeiteloos leven geeft je scherp inzicht in hoe je de schoonheid kunt ervaren van het bereiken van een verlichte, moeiteloze geest terwijl je geniet van het proces van ontplooiing van het leven. Tekst vertaling Youtube.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Ben je oké?

KORTE FILM – BEN JE OKE?

Het animatiefilmproject 'Ben je oké?' heeft op het Los Angeles ...
Het verlichten van pijn

KORTE FILM – HET VERLICHTEN VAN PIJN

Brené Brown benadrukt in deze RSA Short de essentie van ...
TIBETAANSE GENEZENDE FLUIT

TIBETAANSE GENEZENDE FLUIT

De betoverende klanken van de Tibetaanse genezende fluit hebben een ...
Muziek voor huisdieren

MUZIEK VOOR JE HUISDIER

Muziek voor je huisdier is niet alleen een trend, maar ...
Seed

KORTE FILM – THE SEED

“Once the seed of faith takes root, it cannot be ...
Shine

SHINE – FIA

Shine van Fia is een weergave van kracht, veerkracht en ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download