DOCUMENTAIRE – HERD

De natuur, paarden en andere dieren kunnen ons weer in verbinding brengen met onszelf en de wereld waar we deel van uit maken. De documentaire ‘Herd‘ laat zien hoe verschillende mensen deze transformatie ervaren op een plek met oerbossen, weilanden, meren, heuvels en een magische kudde paarden. Driehonderdtwintig hectare land weerspiegelt de wonderbaarlijke diversiteit en creatieve expressie van het ene bewustzijn in al het leven.

‘Herd onderzoekt hoe paarden ons kunnen begeleiden om de chaos in ons leven te helen. Tijdens een natuurretraite diep in het hart van het paardenland van British Columbia, nemen acht mensen deel aan een collectieve spirituele zoektocht van meditatie en paardentherapie’.

Stefan Morel

De dieren noemen die goddelijke kracht het AL. Ze leven en onderwijzen waarheden die zojuist door de menselijke wetenschap zijn ontdekt: het veld, golftheorie, meeslepen, telepathie, helderziendheid, spontane genezing, zijn allemaal de schijnbare uitdrukking van ware verbinding met die stroom.

Het geheim van Herd

Het land zelf, met zijn bewoners leven samen met de kudde die vrij door dit land loopt, helpen mensen om een ​​nieuw niveau van bewustzijn en welzijn te bereiken. Het geheim is dat we hun inbreng moeten vragen en toestaan.

Dieren en de natuurlijke wereld stemmen af ​​en verhogen onze vibratie. Ze helpen ons om onze focus opnieuw aan te passen van het punt (ons ego) naar de golf (de stroom van al het niet-menselijke leven). Het zijn mensen die de barrières creëren, en het is onze keuze om ze op te heffen en te ontwaken voor de gaven van dieren en al het leven. Tekst vertaling Youtube.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Man on wire

DOCUMENTAIRE – MAN ON WIRE

"Man on Wire," de fascinerende documentaire uit 2008, werpt een ...
Trage Tocht

DE TRAGE TOCHT BIJ DOORNENBURG

Tijdens de Trage Tocht Doornenburg wacht een ware ontdekkingsreis, doordrenkt ...

DOCUMENTAIRE – JIRO DREAMS OF SUSHI

"Jiro Dreams of Sushi" is een mooie documentaire uit 2011 ...
Alpha golven

GENEZENDE ALPHA GOLVEN

Deze muziek met alpha-golven belooft niet alleen een aangename luisterervaring, ...
In the mood for love

IN THE MOOD FOR LOVE – SHIGERU UMEBAYASHI

De betoverende melodieën van Shigeru Umebayashi's "In the Mood for ...
Love is the brigde rumi

LOVE IS THE BRIDGE – RUMI

"Love is the Bridge" van Rumi, de beroemde 13e-eeuwse Perzische ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download