DE STEM VAN MOEDER NATUUR

Liam Neeson, Julia Roberts, Harrison Ford, Edward Norton, Penélope Cruz, Robert Redford, Ian Somerhalder, Shailene Woodly and Lupita Nyong’o hebben de handen ineen geslagen om de stem van Moeder Natuur te zijn.

Waar gaat deze wereld heen? Bindu gaat niet over politieke issues en wereldproblemen. Op deze site wordt niets gedeeld over voor of tegen, met of zonder. Hier gaat het over bewustzijn. Je bewust zijn van de enige keus die je hebt, de keuze tussen angst of liefde.

Wat kies jij?

Er worden zoveel keuzes gemaakt vanuit angst. Alles draait om controle. Controle over je lichaam, je vrijheid, je denken, je geld en hoe jij jouw leven wil leven. Er komen steeds meer regels, steeds meer oordelen over wat ‘goed‘ en ‘fout‘ is. We verliezen onszelf, omdat we bang zijn voor de sancties en gevolgen. Generaties lang zijn mensen opgevoed met de sancties dragen van je keuze. Maar weten we nog wel wat we moeten kiezen?

De stem van Moeder Natuur

Hoe kies jij welke dag voor de aarde, voor Moeder Natuur? Hoe bewust ben jij van de afdruk die jij achterlaat? Wat zijn de langetermijngevolgen? Hoe zie jij de aarde over tien jaar en de toekomst van je kinderen over 30 jaar?

Lieve, mooie jij. Maak weer verbinding met je lichaam, de natuur en met wie je werkelijk bent. Voel in de stilte wat er in jou wil gebeuren. Welke keuzes maak jij? Durf je echt te kiezen voor wat goed voelt voor jou, ook als je daarin alleen staat? Kies jij wat goed is voor de wereld om je heen, de dieren en de aarde?

En als jij echt kiest vanuit liefde, laten we dan samen verbinden met de natuur en het behandelen als ons grootste goed. Auteur: Madeleine van Mourik.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Life in a day

DOCUMENTAIRE – LIFE IN A DAY

'Life in a Day' is een documentaire die de diversiteit ...
Spiegel im Spiegel

SPIEGEL IM SPIEGEL – ARVO PÄRT

Spiegel im Spiegel van Arvo Pärt is een muzikaal meesterwerk ...
Eurielle Carry me

CARRY ME – EURIELLE

'Carry me' van Eurielle is een prachtig muziekstuk dat je ...
Kitbull

KORTE FILM – KITBULL

Kitbull is geregisseerd door Rosana Sullivan en geproduceerd door Kathryn ...
Adagio for Strings

ADAGIO FOR STRINGS – SAMUEL BARBER

Adagio for Strings van Samuel Barber is een compositie die ...
Free Solo

DOCUMENTAIRE – FREE SOLO

Free Solo uit 2018 vertelt het opmerkelijke verhaal van Alex ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download