DE SLEUTEL TOT ZELFBEVRIJDING – CHRISTIANE BEERLANDT

Dit boek ‘De sleutel tot zelfbevrijding’ beschrijft zeer diepgaand, in een voor iedereen begrijpelijke taal, de psychische, emotionele oorsprong van ongeveer 1300 ziekten. Van buikpijn tot griep, van allergieën tot kanker. Het beschrijft ook de symbolische, psychologische betekenis van de verschillende lichaamsdelen en organen.

Waarom ontwikkel je ziekten

Christiane Beerlandt toont ons hoe de kiem, de diepere reden waarom men een bepaalde ziekte ontwikkelt. Waarom is de ene mens wel en de andere niet vatbaar voor dit of dat virus? Dat bevindt zich op het psycho-emotionele vlak. De auteur is niet tegen geneesmiddelen, kruiden of andere therapeutische hulpmiddelen van buitenaf.

Ze wijst alleen op het belang om tegelijkertijd aan jezelf te werken om het onderliggende psycho-emotionele probleem op te lossen. Pas dan kan fundamentele genezing plaatsvinden.

De merkwaardige ontstaanswijze van dit werk maakt dat het met geen ander te vergelijken is. De auteur keert zich binnenwaarts om spontaan wijsheid te putten uit haar innerlijke Bron. Geen andere informatie of enig opzoekingswerk, noch observatie liggen aan dit boek ten grondslag. De ervaring heeft geleerd dat lezers verrast zijn door de raakheid en juistheid van de tekst die handelt over hun lichamelijke klacht of ziekte.

Ook artsen gebruiken het boek

Ook voor een groot en steeds groeiend aantal artsen, gezondheidswerkers en wetenschappers is dit werk, dat hiermee reeds aan zijn achttiende druk toe is en in verschillende talen werd vertaald, een onschatbare informatiebron geworden om hun patiënten te helpen op een diep-psychisch niveau.

Hiernaast bevat het boek een eerste deel waarin Christiane Beerlandt ons via haar optimistische levensfilosofie bouwstenen aanreikt voor een nieuwe wereld waarbinnen de mens zich kan bevrijden van alles wat met fatalisme, emotionele trauma’s, depressie, lijden en ziekten, sektevorming, indoctrinatie te maken heeft. “Je kan van iedereen leren, maar vorm tenslotte zelf je eindbesluit. Volg niemand, wees trouw aan jezelf”, aldus de auteur. Tekst: Website Christiane Beerlandt.

Het boek ‘De sleutel tot zelfbevrijding’ is te koop bij onder andere Bruna voor 69 euro.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Life in a day

DOCUMENTAIRE – LIFE IN A DAY

'Life in a Day' is een documentaire die de diversiteit ...
Spiegel im Spiegel

SPIEGEL IM SPIEGEL – ARVO PÄRT

Spiegel im Spiegel van Arvo Pärt is een muzikaal meesterwerk ...
Eurielle Carry me

CARRY ME – EURIELLE

'Carry me' van Eurielle is een prachtig muziekstuk dat je ...
Kitbull

KORTE FILM – KITBULL

Kitbull is geregisseerd door Rosana Sullivan en geproduceerd door Kathryn ...
Adagio for Strings

ADAGIO FOR STRINGS – SAMUEL BARBER

Adagio for Strings van Samuel Barber is een compositie die ...
Free Solo

DOCUMENTAIRE – FREE SOLO

Free Solo uit 2018 vertelt het opmerkelijke verhaal van Alex ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download