DE SLEUTEL TOT ZELFBEVRIJDING – CHRISTIANE BEERLANDT

Dit boek ‘De sleutel tot zelfbevrijding’ beschrijft zeer diepgaand, in een voor iedereen begrijpelijke taal, de psychische, emotionele oorsprong van ongeveer 1300 ziekten. Van buikpijn tot griep, van allergieën tot kanker. Het beschrijft ook de symbolische, psychologische betekenis van de verschillende lichaamsdelen en organen.

Waarom ontwikkel je ziekten

Christiane Beerlandt toont ons hoe de kiem, de diepere reden waarom men een bepaalde ziekte ontwikkelt. Waarom is de ene mens wel en de andere niet vatbaar voor dit of dat virus? Dat bevindt zich op het psycho-emotionele vlak. De auteur is niet tegen geneesmiddelen, kruiden of andere therapeutische hulpmiddelen van buitenaf.

Ze wijst alleen op het belang om tegelijkertijd aan jezelf te werken om het onderliggende psycho-emotionele probleem op te lossen. Pas dan kan fundamentele genezing plaatsvinden.

De merkwaardige ontstaanswijze van dit werk maakt dat het met geen ander te vergelijken is. De auteur keert zich binnenwaarts om spontaan wijsheid te putten uit haar innerlijke Bron. Geen andere informatie of enig opzoekingswerk, noch observatie liggen aan dit boek ten grondslag. De ervaring heeft geleerd dat lezers verrast zijn door de raakheid en juistheid van de tekst die handelt over hun lichamelijke klacht of ziekte.

Ook artsen gebruiken het boek

Ook voor een groot en steeds groeiend aantal artsen, gezondheidswerkers en wetenschappers is dit werk, dat hiermee reeds aan zijn achttiende druk toe is en in verschillende talen werd vertaald, een onschatbare informatiebron geworden om hun patiënten te helpen op een diep-psychisch niveau.

Hiernaast bevat het boek een eerste deel waarin Christiane Beerlandt ons via haar optimistische levensfilosofie bouwstenen aanreikt voor een nieuwe wereld waarbinnen de mens zich kan bevrijden van alles wat met fatalisme, emotionele trauma’s, depressie, lijden en ziekten, sektevorming, indoctrinatie te maken heeft. “Je kan van iedereen leren, maar vorm tenslotte zelf je eindbesluit. Volg niemand, wees trouw aan jezelf”, aldus de auteur. Tekst: Website Christiane Beerlandt.

Het boek ‘De sleutel tot zelfbevrijding’ is te koop bij onder andere Bruna voor 69 euro.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Man in de rij

KORTE FILM – DE MAN IN DE RIJ

In ons leven zijn er momenten die ons bijblijven, niet ...
Liquid Mind

STRESS VERMINDEREN – LIQUID MIND

Liquid Mind is een muzikale reis die de luisteraar meeneemt ...
DE HERKENNING VAN DE ZIEL

DE HERKENNING VAN DE ZIEL

De herkenning van de ziel vindt plaats wanneer het bewuste ...
mong, reiziger voorbij de horizon

MONG, REIZIGER VOORBIJ DE HORIZON

Het verhaal van Mong, de weesjongen uit Oezbekistan, is een ...
Agenda van de kosmos

DE AGENDA VAN DE KOSMOS

De afgelopen jaren gebeurde er veel in de agenda van ...
Claude Debussy

CLAIR DE LUNE – CLAUDE DEBUSSY

Claude Debussy, een van de meest invloedrijke componisten van de ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download