DE JONGEN, DE MOL, DE VOS EN HET PAARD – CHARLY MACKESY

“Ik hoop dat dit boek je aanmoedigt,
misschien om onbevreesd te leven met
meer liefde voor jezelf en voor anderen.
En dat het je aanspoort om hulp
te vragen als je het nodig hebt – wat
altijd een moedig iets is om te doen.
Toen ik het boek aan het maken
was, heb ik me vaak afgevraagd:
voor wie ter wereld ben ik dit aan
het doen? Maar zoals het
paard zegt:
‘De waarheid is dat iedereen gewoon
maar wat probeert.’
Dus ik zou zeggen: probeer je vleugels
uit te slaan en je dromen te volgen – dit
boek is een van de mijne. Ik hoop dat je
ervan geniet, veel liefs voor jou.
Dank je” – Charlie X

Dit prachtige boek “De jongen, de mol, de vos en het paard, gaat over vriendschap, liefde, het leven en nog zoveel meer. Een kleine jongen ontmoet dieren en terwijl ze tijdens een wandeling in gesprek gaan over het leven ontdekken ze het leven zelf. De schrijver wil jou aanmoedigen om onbevreesd te leven en volgens mij lukt hem dat.

De teksten, maar ook de tekeningen geven je rust en hoop. Het boek maakt dat je weer even het vertrouwen voelt. Je kunt lachen en huilen met dit boek, het zal je hart raken. Het is een boek om telkens weer op te pakken en door te bladeren, terwijl jij jezelf laat raken.

De jongen, de mol, de vos en het paard is verkrijgbaar via o.a Bol.com, voor 20,- euro.

De jongen, de mol, de vos en het paard

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Chad Lawson

BREATHE – CHAD LAWSON

De pianist en componist Chad Lawson heeft een indrukwekkende lijst ...

‘IK ZAL ALTIJD BIJ JE ZIJN’ – CHRISTOPHER ROBIN

O wat hou ik van Poeh. Zo puur, onschuldig en ...
Tibetan Healing sounds

TIBETAN HEALING SOUND

Om de leringen van Boeddha over te brengen, maken ze ...
bloemen zijn rood

BLOEMEN ZIJN ROOD – GERARD VAN MAASAKKERS

‘n Jungske ging vur ‘t uurst naor schoolHij kreeg ‘n ...
Bart Chabot

TV PROGRAMMA DE KIST – BART CHABOT

Schrijver Bart Chabot sloot jaren geleden een deal met de ...
Mijn vaders hand

MIJN VADERS HAND – BART CHABOT

‘Ik heb kostbare jaren en talent verspild aan tromgeroffel en ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download