DE GEHEIMEN VAN AQUARIUS

Het boek ‘De geheimen van Aquarius’ is een “samen” leesboek voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar.

Tussen het wier en het koraal, woont een sprankelend visje dat Nova heet. Ze fantaseert over verborgen schatten en avonturen. Nova volgt de fluisteringen van haar hart en gaat op ontdekkingstocht. Ze ontmoet nieuwe vrienden en probeert haar weg te vinden in een woelige onderwaterwereld vol geheimen.

De inktvissen maken het niet makkelijk voor Nova, maar haar vriendschappen geven haar de moed en de kracht om haar ware kleuren te laten zien. Met alle uitdagingen die op haar pad komen, lukt het haar om echt vrij te zijn? Het is een hartverwarmend verhaal over de zoektocht naar jezelf en de wereld om je heen, het ontdekken van je eigen kracht, vriendschap, samenwerking en luisteren naar je hart.

De geheimen van Aquarius

Het begon met een idee en een verhaal, maar dankzij een paar bijzondere mensen en hun waardevolle bijdrage is het echt een fantastisch boek geworden.

  • ​Inge Ingrid; heeft een mooie vertaling gemaakt van woorden naar beelden. Heel lieflijk, puur, zacht en zuiver.
  • ​Amy Angel Kgwedi; heeft haar persoonlijke verhaal gedeeld om de lezertjes te inspireren met haar kennis en ervaring en woorden vanuit haar hart.
  • Jamy Frencken; heeft met haar crystal sounds een prachtig live klankfragment gemaakt dat je meeneemt onder water.

Inspiratiekaartjes ‘De kracht van jou’

Bij dit boek ‘De geheimen van Aquarius’ kun je ook nog 32 inspiratiekaartjes ‘De kracht van jou’ kopen. Het zijn kaarten voor kinderen, ouders en coaches. Met deze kaartjes ga je nog wat dieper in op de thema’s uit het boek. Leuke oefeningen, extra informatie en vragen om over na te denken en met je kinderen te bespreken. Zoals de kracht van liefde, de kracht van je gedachten, de kracht van je gevoel, maar ook de kracht van de elementen, zoals het water, de zon en de maan.

De kaartjes bestaan uit achtergrondinformatie, vragen om samen te bespreken en leuke oefeningen. Een speelse manier om mooie onderwerpen samen te bespreken en ermee aan de slag te gaan. Een moment van verbinding tussen jou en je kind(eren).

Ik hoop dat ik veel ouders en kinderen met dit boek kan inspireren om op zoek te gaan naar hun eigen kracht, waarheid en vrijheid! Auteur Jolien Ballhaus.

De geheimen van Aquarius is verkrijgbaar onder andere bij Bol.com voor 27,15.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

KORTE FILM – ALIKE

"Alike" is een korte animatiefilm die de nadruk legt op ...
Loved

KORTE FILM – LOVED

In de hartverwarmende video 'Loved' van BeecherFeature Productions wordt een ...

KORTE FILM – NAPO

In de bekroonde film "NAPO" worden kijkers meegenomen op een ...
arcade

KORTE FILM – CAINE’S ARCADE

"Caine's Arcade" is een korte documentaire die het hartverwarmende verhaal ...
Hans Zimmer

TIME – HANS ZIMMER

Hans Zimmer, de Duitse componist en dirigent, staat bekend om ...
Life in a day

DOCUMENTAIRE – LIFE IN A DAY

'Life in a Day' is een documentaire die de diversiteit ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download