DE GEHEIMEN VAN AQUARIUS

Het boek ‘De geheimen van Aquarius’ is een “samen” leesboek voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar.

Tussen het wier en het koraal, woont een sprankelend visje dat Nova heet. Ze fantaseert over verborgen schatten en avonturen. Nova volgt de fluisteringen van haar hart en gaat op ontdekkingstocht. Ze ontmoet nieuwe vrienden en probeert haar weg te vinden in een woelige onderwaterwereld vol geheimen.

De inktvissen maken het niet makkelijk voor Nova, maar haar vriendschappen geven haar de moed en de kracht om haar ware kleuren te laten zien. Met alle uitdagingen die op haar pad komen, lukt het haar om echt vrij te zijn? Het is een hartverwarmend verhaal over de zoektocht naar jezelf en de wereld om je heen, het ontdekken van je eigen kracht, vriendschap, samenwerking en luisteren naar je hart.

De geheimen van Aquarius

Het begon met een idee en een verhaal, maar dankzij een paar bijzondere mensen en hun waardevolle bijdrage is het echt een fantastisch boek geworden.

  • ​Inge Ingrid; heeft een mooie vertaling gemaakt van woorden naar beelden. Heel lieflijk, puur, zacht en zuiver.
  • ​Amy Angel Kgwedi; heeft haar persoonlijke verhaal gedeeld om de lezertjes te inspireren met haar kennis en ervaring en woorden vanuit haar hart.
  • Jamy Frencken; heeft met haar crystal sounds een prachtig live klankfragment gemaakt dat je meeneemt onder water.

Inspiratiekaartjes ‘De kracht van jou’

Bij dit boek ‘De geheimen van Aquarius’ kun je ook nog 32 inspiratiekaartjes ‘De kracht van jou’ kopen. Het zijn kaarten voor kinderen, ouders en coaches. Met deze kaartjes ga je nog wat dieper in op de thema’s uit het boek. Leuke oefeningen, extra informatie en vragen om over na te denken en met je kinderen te bespreken. Zoals de kracht van liefde, de kracht van je gedachten, de kracht van je gevoel, maar ook de kracht van de elementen, zoals het water, de zon en de maan.

De kaartjes bestaan uit achtergrondinformatie, vragen om samen te bespreken en leuke oefeningen. Een speelse manier om mooie onderwerpen samen te bespreken en ermee aan de slag te gaan. Een moment van verbinding tussen jou en je kind(eren).

Ik hoop dat ik veel ouders en kinderen met dit boek kan inspireren om op zoek te gaan naar hun eigen kracht, waarheid en vrijheid! Auteur Jolien Ballhaus.

De geheimen van Aquarius is verkrijgbaar onder andere bij Bol.com voor 27,15.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Ben je oké?

KORTE FILM – BEN JE OKE?

Het animatiefilmproject 'Ben je oké?' heeft op het Los Angeles ...
Het verlichten van pijn

KORTE FILM – HET VERLICHTEN VAN PIJN

Brené Brown benadrukt in deze RSA Short de essentie van ...
TIBETAANSE GENEZENDE FLUIT

TIBETAANSE GENEZENDE FLUIT

De betoverende klanken van de Tibetaanse genezende fluit hebben een ...
Muziek voor huisdieren

MUZIEK VOOR JE HUISDIER

Muziek voor je huisdier is niet alleen een trend, maar ...
Seed

KORTE FILM – THE SEED

“Once the seed of faith takes root, it cannot be ...
Shine

SHINE – FIA

Shine van Fia is een weergave van kracht, veerkracht en ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download