DE DAG VAN DE EENHEID

Het breekt mijn hart om te zien hoe we deze wereld behandelen. Overal om ons heen zien we conflicten, oorlogen, en verdeeldheid. Het lijkt alsof we vergeten zijn dat we allemaal deel uitmaken van dezelfde menselijke familie, dat we allemaal verbonden zijn door onze gedeelde menselijkheid. We zijn eenheid.

Het is tijd dat we ons herinneren wie we werkelijk zijn. We zijn niet alleen individuen die op deze planeet rondlopen; we zijn allemaal met elkaar verbonden, als schakels in een eeuwenoude keten van leven. We zijn allemaal kwetsbaar, allemaal op zoek naar betekenis, liefde en vrede.

Het wordt tijd dat we ons richten op wat ons verenigt in plaats van wat ons verdeelt. We mogen niet langer toestaan dat haat en onverdraagzaamheid ons uit elkaar drijven. We mogen inzien dat onze diversiteit onze kracht is. En dat we van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen versterken.

Het wordt tijd dat we de handen ineenslaan en streven naar vrede en harmonie. Laten we onze verschillen omarmen en elkaar respecteren. Laten we begrip tonen voor elkaars standpunten en streven naar dialoog in plaats van conflict.

Ik geloof dat we, als we onze menselijkheid omarmen en ons richten op onze gemeenschappelijke doelen, in staat zijn om een wereld te creëren waarin vrede en liefde heersen. Laten we samenwerken om deze visie werkelijkheid te maken, om een wereld te creëren waarin iedereen veilig is, waarin iedereen geliefd is, en waarin iedereen de kans krijgt om zijn volledige potentieel te bereiken.

Het is tijd om op te staan voor onze menselijkheid, om te laten zien dat liefde sterker is dan haat, en dat eenheid de weg is naar een betere toekomst voor ons allemaal. Auteur: Madeleine van Mourik.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

rumi

RUMI’S INZICHTEN

In de diep doordringende woorden van Rumi schuilt een universele ...
Eenheid

DE DAG VAN DE EENHEID

Het breekt mijn hart om te zien hoe we deze ...
AANRAAK

ALS IK JE AANRAAK

Als ik je aanraak Raak ik niet alleen maar je ...
cranio sacraal therapie

WAT BIEDT CRANIO SACRAAL THERAPIE?

Cranio sacraal therapie, ook wel bekend als cranio, is een ...
LOSLATEN

LOSLATEN, ZIE HET POSITIEVE IN ALLES

Loslaten is een veelgehoorde term die ik zelf nogal 'ongrijpbaar' ...
Cranio sacraal en de psoas

CRANIO SACRAAL THERAPIE EN DE PSOAS

Cranio sacraal therapie is een zachte, hands-on benadering die gericht ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download