COACHING

 

Herken jij jezelf in de artikelen van Bindu? Lijkt het of het over jou geschreven is? Worstel jij met:

 • Verlatingsangst / Bindingsangst
 • Codependentie
 • Innerlijke leegte
 • Depressieve gevoelens
 • Gevoel van doelloosheid
 • Pleasegedrag
 • Faalangst
 • Eenzaamheid
 • Destructieve patronen
 • Emotioneel onbereikbare partners
 • Gevoel van vast zitten
 • Jezelf wegcijferen
 • Destructieve relaties
 • Burn-out of bore-out

 

Lukt het niet om het begin te vinden, waar start je met het proces? Val je steeds weer terug in dezelfde patronen? Als je vastloopt, er niet alleen uitkomt, advies wil, of vragen hebt, kun je de hulp inschakelen. Madeleine geeft in één op één gesprekken verdieping in  Doornenburg en Deil. Mocht de afstand te ver zijn, dan kan het uiteraard ook online.

Wil je alleen een vraag-en-antwoordgesprek, dan kan dat ook. Je krijgt in een gesprek van twee uur een advies waar je zelf mee aan de slag kunt. Je krijgt dan inzichten en concrete tools, om te starten met het genezen van jezelf.

Het uurtarief is 85 euro voor particulieren en een (advies)gesprek van twee uur boek je voor 150 euro. Voor bedrijven is het uurtarief 120 euro (excl. BTW). Mocht je interesse hebben vul dan hieronder het formulier in, dan krijg je zo snel mogelijk bericht.

 

 

WAT ZEGGEN ANDEREN?

Dank je wel Madeleine. Zelf zie en ervaar ik natuurlijk veel minder het effect van wat de oefeningen met mij doen. Iedere dag een ietsiepietsie verbetering valt mij natuurlijk minder op, dan wanneer jij bijvoorbeeld mij weer na enkele maanden ziet.

En ja, ik ben ontzettend blij met de veranderingen die ik in mezelf opmerk. Vooral het (eindelijk!) kalmeren van mijn zenuwstelsel, daar ben ik zo dankbaar voor en vooral JOU heel dankbaar voor. Zonder jouw uiterst waardevolle tips was ik niet zover gekomen. Dan had ik het vast na twee maanden therapie voor de zoveelste keer opgegeven, omdat het allemaal geen zoden aan de dijk zet. En kon ik met een legere portemonnee weer opnieuw beginnen.

Het beetje bij beetje meer kalmeren van mijn zenuwstelsel geeft me het gevoel dat er nog hoop is. Hoop op een leven waarin ik niet alleen maar moe ben en moet zwoegen om de dag weer door te komen. Een hele fijne gedachte.

En de hoop geeft me meer kracht en "zin" om verder te gaan en de oefeningen te doen die je me geeft.

Dank je wel Madeleine, ik ben je dankbaar, omdat ik voor het eerst in al die decennia het gevoel heb dat het me gaat lukken. In de auto terug voelde ik jouw woorden. Dat je voelde dat mijn energie anders was. Ik werd blij en euforisch toen ik deze woorden van jou echt binnen liet komen, fantastisch!

Dank je wel Madeleine!!!

Warme groet,
J.

Na een consult met Madeleine werden mij een aantal oefeningen gegeven, waarvan ik wist dat ik dat al veel eerder had moeten doen. Maar ik wist niet hoe. Na mijn 4 psychosen was ik bang om er in stilte te zijn. Angst om die angstaanjagende stemmen weer te kunnen horen. Ik probeerde zo veel mogelijk bezig te zijn of iets te willen doen, ook al kon ik dat niet altijd, omdat je soms na meerdere psychosen met restklachten als motivatieproblemen hebt te dealen wat mij dan vervolgens weer frustreerde. Het was iedere keer weer een innerlijk gevecht.

Na een goede uitleg en daarna de oefening samen even te doen gaf het mij de nodige support en moed ermee aan de slag te gaan. Ook werden mijn aannames gecorrigeerd en de oefening ook nog even uitgebreid en duidelijk beschreven gemaild. Ik kon gelijk aan de slag om iedere dag even bij mezelf te kunnen komen.

Ik merk het echt, ik ben niet meer bang voor wat ik voel of hoor. Wel verrast van de informatie wat ik waarneem en voel en mij zo weer de moed geeft om ermee door te gaan. Ik heb meer rust.

A.

Lieve Madeleine,

Ik heb mezelf zojuist getrakteerd op wat eten en sta nu voor de sportschool. Ik parkeer zojuist de auto en voelde een enorme drang om naar huis te gaan. Om lekker tussen de lakens te kruipen en alleen te zijn. Iets wat ik vroeger deed om mezelf veilig te voelen. Precies zoals je aangaf, ben ik in het moment naar die onrust gaan kijken en niet veel later was de onrust weg. Een paar tellen later voel ik een zware traan over mijn wang rollen.

Ik weet niet precies wat me op dit moment ertoe beweegt om dit bericht met je te delen. Maar iets in mij wil je bedanken voor je hulp bij dit proces. Je helpt mij om de duisternis te trotseren en begeleid me langs mijn diepste angsten. Elke sessie met jou voelt alsof er een zonnestraal door de donkere hemel breekt.

Ik ben dankbaar voor je hulp en toewijding en ik kijk uit naar onze volgende sessie. Wat betreft mijn dilemma… Voor nu heeft de volwassen Mark besloten om toch de sportschool in te gaan. Kleine stapjes vooruit.

Lieve groet, Mark

Lieve Madeleine,

Ik vond het zelf een fijn gesprek, voelde me gezien en gehoord. Ik probeer elke dag de ruimte te nemen om te mediteren en stil te staan bij de kleine Rick.

Sommige triggers zijn inderdaad erg heftig, maar herken ze nu ook beter en kan daar dan ook bij stilstaan en aandacht voor vragen. Bedankt voor je tips.

Groet Rick

Lieve Madeleine,
Héél erg bedankt! Dit is een fijne opzet!
Ik ben heel blij dat je op mijn pad bent gekomen, ik leer in zo'n korte tijd al zo veel van je, ik ben je echt dankbaar en hoop dat ik ooit iets moois terug voor jou kan doen.
Liefs V.

Meest recente Bindu artikelen

Life in a day

DOCUMENTAIRE – LIFE IN A DAY

'Life in a Day' is een documentaire die de diversiteit en universaliteit ...
crontrole

CONTROLEDRANG EN INNERLIJKE STRIJD

Controledrang, het verlangen om situaties, mensen en omgevingen te beheersen, kan een ...
Feedback

HOE ONTVANG JE FEEDBACK?

Hoe ontvang je feedback, want dat is een kunst op zich. Het ...
Spiegel im Spiegel

SPIEGEL IM SPIEGEL – ARVO PÄRT

Spiegel im Spiegel van Arvo Pärt is een muzikaal meesterwerk dat bekend ...
codependentie

HAAR SPROOKJE VAN CODEPENDENTIE

Eens was er een meisje dat leefde in de betoverende wereld van ...
Eurielle Carry me

CARRY ME – EURIELLE

'Carry me' van Eurielle is een prachtig muziekstuk dat je meeneemt op ...
rumi

RUMI’S INZICHTEN

In de diep doordringende woorden van Rumi schuilt een universele waarheid: "The ...
Kitbull

KORTE FILM – KITBULL

Kitbull is geregisseerd door Rosana Sullivan en geproduceerd door Kathryn Hendrickson. Deze ...
IK ZAL AAN JE DENKEN

IK ZAL AAN JE DENKEN TOT HET GEEN PIJN MEER DOET

Deze ene zin dekt de zware lading die ik ervoer in mijn ...