CELTIC MUSIC – ADRIAN VON ZIEGLER

Adrian von Ziegler is geboren in Zürich in 1989. Hij is een Zwitserse muzikant en componist, die vooral bekend is om zijn Keltische muziek. Op zijn 16de begon hij met drummen bij een plaatselijke rockband. Ook componeerde hij muziek. De band waar hij bij zat kon zijn muziek niet spelen, dus verliet hij de groep.

Indigo

In 2007 ging hij verder onder de naam Indigo en verving zijn gitaar door een keyboard. Hij ging door op de computer, waarmee opnemen en mixen makkelijker werd. Door vrienden werd hij gevraagd om muziek te maken voor een film, waar hij natuurlijk direct mee aan de slag ging. Vanaf 2009 ging Adrian von Ziegler verder onder zijn eigen naam en creëerde ook zijn eigen stijl, een mix van gitaar en orkest. Zijn liedjes ‘A Celtic Tale’ en ‘Your Dying Heart’ zijn goed ontvangen en in 2010 bracht hij zijn eerste album uit.

Adrian von Ziegler een bijzondere muzikant

Verder is Adrian een bijzondere muzikant. Hij is ontzettend populair online, maar eigenlijk is hij heel erg teruggetrokken en is er maar weinig openbaar van hem. Hij vindt het leven veel te snel gaan en vertraagt liever.

Zijn liedjes zijn gebaseerd op de Noorse en Keltische mythologie, Epic Fantasy en Symphonic Metal. Adrian’s YouTube-video’s halen met gemak miljoenen views en anderen hebben hun eigen succesvolle afspeellijsten gemaakt met exclusieve mixen van zijn muziek.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

La Luna

KORTE FILM – LA LUNA

In de wereld van animatiefilms staat Pixar bekend om het ...
The Salt of the Earth

TRAILER – THE SALT OF THE EARTH

"The Salt of the Earth" is een reis door het ...

KORTE FILM – ALIKE

"Alike" is een korte animatiefilm die de nadruk legt op ...
Loved

KORTE FILM – LOVED

In de hartverwarmende video 'Loved' van BeecherFeature Productions wordt een ...

KORTE FILM – NAPO

In de bekroonde film "NAPO" worden kijkers meegenomen op een ...
arcade

KORTE FILM – CAINE’S ARCADE

"Caine's Arcade" is een korte documentaire die het hartverwarmende verhaal ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download