CELTIC MUSIC – ADRIAN VON ZIEGLER

Adrian von Ziegler is geboren in Zürich in 1989. Hij is een Zwitserse muzikant en componist, die vooral bekend is om zijn Keltische muziek. Op zijn 16de begon hij met drummen bij een plaatselijke rockband. Ook componeerde hij muziek. De band waar hij bij zat kon zijn muziek niet spelen, dus verliet hij de groep.

Indigo

In 2007 ging hij verder onder de naam Indigo en verving zijn gitaar door een keyboard. Hij ging door op de computer, waarmee opnemen en mixen makkelijker werd. Door vrienden werd hij gevraagd om muziek te maken voor een film, waar hij natuurlijk direct mee aan de slag ging. Vanaf 2009 ging Adrian von Ziegler verder onder zijn eigen naam en creëerde ook zijn eigen stijl, een mix van gitaar en orkest. Zijn liedjes ‘A Celtic Tale’ en ‘Your Dying Heart’ zijn goed ontvangen en in 2010 bracht hij zijn eerste album uit.

Adrian von Ziegler een bijzondere muzikant

Verder is Adrian een bijzondere muzikant. Hij is ontzettend populair online, maar eigenlijk is hij heel erg teruggetrokken en is er maar weinig openbaar van hem. Hij vindt het leven veel te snel gaan en vertraagt liever.

Zijn liedjes zijn gebaseerd op de Noorse en Keltische mythologie, Epic Fantasy en Symphonic Metal. Adrian’s YouTube-video’s halen met gemak miljoenen views en anderen hebben hun eigen succesvolle afspeellijsten gemaakt met exclusieve mixen van zijn muziek.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

DOCUMENTAIRE – JIRO DREAMS OF SUSHI

"Jiro Dreams of Sushi" is een mooie documentaire uit 2011 ...
Alpha golven

GENEZENDE ALPHA GOLVEN

Deze muziek met alpha-golven belooft niet alleen een aangename luisterervaring, ...
In the mood for love

IN THE MOOD FOR LOVE – SHIGERU UMEBAYASHI

De betoverende melodieën van Shigeru Umebayashi's "In the Mood for ...
Love is the brigde rumi

LOVE IS THE BRIDGE – RUMI

"Love is the Bridge" van Rumi, de beroemde 13e-eeuwse Perzische ...
Identity

KORTE FILM – IDENTITY

In onze wereld, waar velen maskers dragen door een gebrek ...
Ben je oké?

KORTE FILM – BEN JE OKE?

Het animatiefilmproject 'Ben je oké?' heeft op het Los Angeles ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download