CASA MAGICA

In het kleine dorpje Doornenburg, verscholen tussen uitgestrekte velden en stromende rivieren, vind je een mysterieuze plek genaamd Casa Magica. Dit is het nieuwe thuis van Bindu. Een wijze plek met een hart vol liefde voor bewustwording en persoonlijke groei. Casa Magica is niet zomaar een ‘thuis’; het is een plek doordrenkt van magie, waar je ziel tot bloei komt en je geest tot rust.

Het huisje zelf lijkt rechtstreeks uit een sprookjesverhaal te zijn gekomen. Met zijn hoge punt dak, betoverende tuin vol kleurrijke bloemen en geheime paadjes, is het alsof het rechtstreeks uit de wereld van Alice in Wonderland is geplukt. Een Frans hekje opent en leid je naar een groene plaats, omringd door bomen en planten die fluisteren met de wijsheid van de natuur. Onder de fundering van Casa Magica rusten maanstenen, die in de aarde verborgen zijn. Deze stenen stralen een rustgevende, krachtige gloed uit en brengen een gevoel van sereniteit in de Casa. Ze fluisteren verhalen van de kosmos en beloven wijsheid aan degenen die bereid zijn te luisteren.

Betoverende energie

Binnenin Casa Magica voel je een unieke, bijna betoverende energie. De met goud geweven levensbloem straalt warmte en zelfliefde uit, terwijl de grote ramen genezing en groei brengen. Overal waar je kijkt, fonkelen edelstenen, elk met hun eigen kracht en geheim.

Bindu verwelkomt iedereen in Casa Magica, 'voel je thuis'. Er worden stille dagen georganiseerd, waarop je wordt uitgenodigd om in de mooie omgeving te mediteren en jezelf te ontdekken en verkennen. Dagen waarop je gewoon met jezelf, in een heerlijke omgeving, gedragen door de natuur, de edelstenen en een helende energie gewoon mag en kunt zijn. Het zijn dagen om dieper te duiken in het proces van zelfontdekking en om je authentieke zelf beter te begrijpen.

Ook is er een-op-een coaching in Casa Magica, waar Bindu haar wijsheid deelt en jou de tools aanreikt, op je unieke pad naar authenticiteit. Natuurlijk zijn er ook Bindu-dagen, die altijd bijzonder zijn. Elke dag wordt gewijd aan een thema, van zelfacceptatie, tot hartenergie, over triggers, en verbinding met de natuur. En er staan Bindu-weekenden op de planning voor volgend jaar. Tot slot zijn er rituelen, meditaties en genezende oefeningen die jou inspireren en je helpen om je eigen magie te ontdekken.

Sprookjes worden werkelijkheid 

Wat Casa Magica nog meer speciaal maakt, zijn de bomen. De oude wachters van het land, de getuigen van eeuwenoude verhalen, omhelzen het huis met hun takken en fluisteren geheimen in de nacht. Ze leren je luisteren naar de stilte, naar de wijsheid van de aarde. Casa Magica is niet zomaar een plek; het is een ingang naar een wereld van innerlijke ontdekking en spirituele groei. Hier, tussen de maanstenen en de bomen, vind je je eigen magie en ontwaak je voor de schatten die je al in je hebt. Het is een plek waar sprookjes werkelijkheid worden en waar harten worden geopend, voor het wonder van het leven.

Geen telefoon, geen woorden, geen internet, geen afleiding van de buitenwereld. Het klinkt misschien wat radicaal, maar de magie van echt in contact komen met jezelf is onbeschrijfelijk.