BINDU-WEEKEND

Ervaar je een diep verlangen naar innerlijke rust, verbinding of liefde? Waarom ervaar je zoveel angst? Waar komt de drang naar controle vandaan? Wat maakt dat het leven niet vanzelf gaat? Of dat je de liefde maar niet kunt vinden? Wat zijn de eerste stappen die je zelf kunt zetten naar een gelukkig leven? En hoe begin je met het doorbreken van je codependentie-conditionering? 

 

Dit weekend brengt je een ander perspectief, een heldere blik op waarom jij de liefde en innerlijke rust, waar je zo naar verlangt, maar niet kunt vinden. Jouw conditionering heeft de realiteit gecreëerd waarin je vandaag leeft.

 

De belangrijkste relatie die je hebt, is de relatie met jezelf. Als je verbonden bent met jezelf, met wie je werkelijk bent, ervaar je innerlijke rust en geluk. Leer te vertrouwen op je eigen stem en begrijp dat je niet de persoon bent die anderen, van jou hebben gemaakt.

Word je bewust van je onbewuste zelf en ontdek de invloed van stress en trauma's die je vanaf je jeugd met je meedraagt. Begrijp hoe oude patronen je tegenhouden en waarom je steeds terugvalt in oude gewoontes.

Al het lijden dat je kent, gaat over de pijn van het verlies van de verbinding met jezelf. Om jezelf af te leiden van deze pijn, richt jij je op zaken buiten jezelf. Het draait allemaal om de transformatie van een staat van onwetendheid en beperkende overtuigingen naar een staat van innerlijk weten. Gedurende dit weekend zul je steeds vaker een gevoel van heelheid ervaren.

 

Het gaat niet om perfectie, maar om authentieke groei en het omarmen van je eigen kracht. 

 

Ga dit avontuur aan met jezelf. Dompel jezelf onder in de stilte; want dat is de basis van dit weekend. Je gaat dit proces aan met een kleine groep gelijkgestemden. Ook al heb je geen direct contact met elkaar, je voelt je toch gesteund. Er is een volledig programma, dus je hoeft niet bang te zijn dat je aan je lot wordt overgelaten. 

 • Wil je eindelijk voor jezelf gaan kiezen?
 • Wil jij weten wat je nu echt wil in het leven en een eerste stap zetten in de goede richting?
 • Wil je patronen doorbreken, of blinde vlekken ontdekken?
 • Kortom wil jij echt in de spiegel kijken?
 • Ben je bereid om het proces van zelfonderzoek, zelfreflectie en zelfgenezing te starten, of te verdiepen?
 • Durf jij het aan?

 

Als je hier volledig voor gaat, komt er een dag waarop je in de spiegel kijkt en geraakt wordt door wat je ziet:

De echte jij die terugkijkt! 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE 

 

 • Datum: 7 - 9 juni. Aanvang vrijdag 7 juni om 14 uur. Einde zondag 9 juni om 17 uur. NOG 1 PLEK 
 • Locatie: Doornenburg Casa Magica.
 • Prijs: 550 euro.
 • De maaltijden zijn gezond en vegetarisch. Eventuele allergieën graag doorgeven bij aanmelding.
 • Er is voldoende te drinken, uiteraard ook gezond.  
 • Je slaapt in een grote tent met 2 personen. Of je brengt je eigen tent mee. Geef dat even door bij aanmelding.
 • Voor het weekend start is er een korte online kennismaking.
 • Het gebruik van mobiele telefoons is niet toegestaan gedurende het Bindu-weekend. Voor noodgevallen zijn wij uiteraard voor iedereen gewoon bereikbaar.
 • Geen alcohol of verdovende middelen. 

 

Vul de contactgegevens in als jij je wil aanmelden het Bindu-weekend, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Kan ik het weekend annuleren als ik toch niet kan of wil? Omdat de groep heel klein is, is er een streng annuleringsbeleid. Geef je dan ook alleen op als je echt voornemens bent om te komen. 

 • Deelname aan een geplande Bindu-weekend mag alleen schriftelijk worden geannuleerd. Annuleringen kunnen gedaan worden door een e-mail te sturen naar info@bindu.nl
 • Kosteloos annuleren kan tot 4 weken voor het geplande Bindu-weekend.
  • Als je binnen 4 weken voor aanvang van het Bindu-weekend annuleert, wordt 25% van de factuur in rekening gebracht.
  • Als je binnen 3 weken voor aanvang annuleert, wordt er 50% van de factuur in rekening gebracht.
  • Als je binnen 2 weken voor aanvang annuleert, wordt er 75% van de factuur in rekening gebracht.
  • Als je binnen 1 week voor aanvang van het Bindu-weekend annuleert, wordt de volledige factuur in rekening gebracht.
 • Bindu behoudt zich het recht om boekingen die ongeschikt of ongepast zijn te annuleren.
 • Als het Bindu-weekend wordt geannuleerd dan ontvang je binnen een week je geld terug.
 • Helaas kan Bindu niet verantwoordelijk worden gesteld voor onvoorziene omstandigheden (zoals weer- of transportproblemen, blessures of ziekte) die ervoor zorgen dat je niet in staat bent om de Bindu-weekend bij te wonen.

 

Hou ik vrienden over aan de het Bindu-weekend?

 • Tijdens het Bindu-weekend hebben we geen oogcontact, geen fysiek contact en er wordt ook niet gekletst. Toch zul je aan het einde het idee hebben dat je de anderen kent. Je gaat ervaren dat er zonder ‘contact’ ook verbinding is. 

 

Wat als ik toch wil bellen, of mijn social media wil bijhouden?

 • Helaas, we moeten je teleurstellen. Dit Bindu-weekend vraagt om volledige commitment en overgave. Je kunt bij aankomst iedereen laten weten waar je bent en wat je eerste indruk is. En we weten bijna zeker dat je op zondag helemaal niet de behoefte voelt, om iets te delen ;).

 

Wat als ik naar huis wil voor het einde?

 • We zullen niemand vastbinden, of tegenhouden. Wel zullen we je vragen om te blijven en al je angsten overboord te gooien, just this ones!

 

Mag ik spelletjes, boeken of ander vermaak meenemen?

 • We nodigen je uit, mocht het zover komen, te genieten van je verveling. Verwelkom alles wat er komt met een nieuwsgierige blik. 

 

Mag ik roken?

 • Roken is alleen toegestaan op de aangegeven plaatsen. 

 

Wat als ik me niet goed voel, tijdens of na het Bindu-weekend?

 • Wij zijn niet aansprakelijk voor welke vorm van schade dan ook. Bij aanvang zullen we je vragen een vrijstellingsformulier te ondertekenen. 

 

Ik heb een klacht, wat kan ik daarmee doen?

 • Klachten noemen wij feedback en die is altijd meer dan welkom. Je kunt je feedback mailen naar info@bindu.nl

 

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen?

 • Voor alle dringende vragen kun je ook mailen naar info@bindu.nl

 

 

WAT ZEGGEN ANDEREN 

 

Ik dacht "Drie dagen. Dat doe ik wel eventjes!".

Helemaal na zo'n warm welkom van Madeleine en Bart.

Bovendien is het zo'n straf niet om te verblijven in zo'n mooie Oase. "Er even tussen uit!", "Prachtige omgeving, dus gaan met die banaan"; dacht ik nog. Met alle luxe. Camperen in luxe hihi.

Ook dragen ze je er echt doorheen, want ik vond het bijzonder confronterend die stilte en de gulheid van zorg (emotioneel, net als huiselijke zorg.......... (je had er zo'n mooi woord voor).

Ik bedoel er werd lekker en gezond voor je gekookt. En ontbrak het aan niets. Ook werden alle diertjes verzorgd die in deze prachtige oase rond liepen. Dat was leuk om te zien.

Het was zeker geen kommer en kwel het programma zat goed in elkaar. Het duurde bij mij gewoon wat langer voordat ik mij kon overgeven en er van dag twee pas echt ongegeneerd van begon te genieten.

Dit terwijl ik flink aan het werk werd gezet over bepaalde zaken na te denken. Echt te voelen.

Maar ook het krijgen wat je wilt. Reken maar dat ze weten wat ze doen. Ze hebben je echt wel in de gaten waar jij mee worstelde of mee bezig bent.

Maarja hoe laat jij zonder woorden, oogcontact ed. merken wat jij nodig hebt.

Ik heb een groot respect voor wat ze hier bieden. Hebben gerealiseerd.

Bij dag drie wilde ik niet meer weg. Tot ik mijn mannetje weer zag en mijn hondje op me af liep. Toen wilde ik weer lekker naar huis.

Nu eenmaal thuis proef ik de plannen en veranderingen die ik daar heb bekokstoofd en aangereikt heb gekregen. De inzichten vliegen me om de oren. En die energie. Heerlijk. Ben nu echt wel chill. Vol goede moed.

Nazorg ook prima. Maar bij mij (nog) niet nodig. Vind het gewoon gezellig een mooi contact over gehouden te hebben. En gewoon dankbaar dat ik erbij mocht zijn. Bij de eerste! Maar ben wel heel erg benieuwd waarmee ze me nog meer mee kan helpen.

Liefs A.