BINDU-DAG KERNWAARDEN EN OVERTUIGINGEN

Deze Bindu-dag gaat je nieuwe inzichten geven. Je gaat de ballast die je al die jaren met je meedraagt achter je laten. En je gaat een ontdekking voor de toekomst in gang zetten. Het effect van vastzittende overtuigingen en niet weten wat jij echt wil is groot en het wordt tijd om daar los van te komen.

In je eerste levensjaren neem je alles als een spons in je op, hoe jij je moet gedragen en hoe je verbindt met je ouders. Alles wat er gezegd wordt, neem jij aan als de waarheid, er is geen enkele twijfel. Je denkt dat wat er gezegd wordt, gaat over wie jij bent. Je begrijpt nog niet dat er ook andere redenen kunnen zijn voor het gedrag van een ander.

De conditionering die je mee hebt gekregen, heeft ervoor gezorgd dat je nu bijvoorbeeld de overtuiging hebt: "mijn waarheid doet er niet toe, ik doe er niet toe". Omdat je voor je overleving afhankelijk was van je ouders, heb je delen van jezelf afgewezen, ontkent of onderdrukt. Als je niet gezien of gehoord bent en je geen onvoorwaardelijke liefde kreeg, dan heb jij nu de kernovertuiging: "ik ben niet goed genoeg".

Een kernovertuiging is lang niet altijd bewust, sommige zitten diep weggestopt, het is je schaduwkant. Als je ontdekt welke kernovertuiging je hebt, kun je dus nog flink verrast zijn. Het is belangrijk om ze te weten te komen, omdat het je (onbewust) behoorlijk kan beïnvloeden. En nog belangrijker is de ontdekking dat ze helemaal niet waar zijn.

Wat brengt deze dag?

Door te kijken naar je kernovertuigingen en waar deze eigenlijk vandaan komen, kom je weer in verbinding met jezelf. Deze dag helpt je om in te zien wat jouw kernwaarden zijn, wat is voor jou echt belangrijk? Ook ga je de overtuigingen die je niet meer dienen achter je laten, zodat je met een schone lei vooruit kunt kijken. Ga vervolgens dagelijks thuis zelf aan de slag om jezelf helemaal opnieuw te leren kennen.

Waar en wanneer?

Geef even aan voor welke datum je inschrijft. Als je te ver weg woont, kun je gebruik maken van een slaapplek in een van onze tenten. Het zijn grote tenten, waar je met 2 personen (afgescheiden als je dat wenst) in kunt verblijven. Je komt dan alvast de avond van tevoren.

 • Bindu-dag Kernwaarden en overtuigingen 
  • Maandag 11 maart
  • Zaterdag 13 april
 • Tijd: 10.00 – 15.00 uur
 • Locatie: Unieke plek Casa Magica in Doornenburg.
 • Kosten: 145 euro inclusief koffie, thee en vegetarische soep voor de liefhebbers.
 • Annuleringsvoorwaarden:
 1. Deelname aan een geplande Bindu-dag mag alleen schriftelijk worden geannuleerd. Annuleringen kunnen gedaan worden door een e-mail te sturen naar info@bindu.nl
 2. Tot een week (7 dagen) voor de geplande Bindu-dag kun je je registratie gratis annuleren.
 3. Als je binnen een week voor de Bindu-dag je registratie annuleert, wordt 50% van de factuur in rekening gebracht.
 4. Bindu behoudt zich het recht om boekingen die ongeschikt of ongepast zijn te annuleren.
 5. Als een Bindu-dag wordt geannuleerd dan ontvang je je geld terug en wordt er een alternatief aangeboden.
 6. Helaas kan Bindu niet verantwoordelijk worden gesteld voor onvoorziene omstandigheden (zoals weer- of transportproblemen, blessures of ziekte) die ervoor zorgen dat je niet in staat bent om de Bindu-dag bij te wonen.

Vul de contactgegevens in als jij je wil aanmelden voor een van de Bindu-dagen. Er is beperkt plek, om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven. Mocht je deze datum niet kunnen, maar wel interesse hebben, laat het me dan ook even weten.