BINDU-DAG HET HART

LUISTER JIJ NAAR JE HART?

Het is best een hippe term 'naar je hart luisteren', maar doe je het ook? En wat houdt het eigenlijk in? We zitten vaak nog te veel vast in ons hoofd en onze gedachten. We zijn niet altijd afgestemd op ons hart.

Wanneer je meer gaat luisteren naar je hart, ga je keuzes maken die goed zijn voor jou. Je komt los van de cyclus van wederzijdse afhankelijkheid, waardoor je steeds minder vaak je eigen behoeften aan de kant zet. Je zette je behoeften aan de kant omdat je bang was om verlaten te worden, je bent gewend het altijd goed te willen doen. Misschien voelt voor jezelf kiezen egoïstisch in het begin, toch is het belangrijk om het 'normaal' te maken voor jezelf. Hoe meer je kiest voor jezelf en verbindt met jezelf, hoe meer je in staat bent medeleven te voelen voor een ander en verbonden te zijn met de mensen waar je van houdt.

Je kunt makkelijker beslissingen nemen, uit je comfortzone stappen en je hebt minder uitstelgedrag. Wanneer je naar je hart begint te luisteren, heb je ook meer vrede met verkeerd begrepen worden en heb je niet meer de behoefte om jezelf te veel uit te leggen. Je begint te genieten van tijd voor jezelf: jouw hart heeft rust nodig om te kunnen opladen. 

 

Wat brengt deze dag?

Deze dag ga jij je leren afstemmen op je hart. Wat heeft je hart eigenlijk allemaal meegemaakt? En hoe vaak heb je daarbij stil gestaan? Je krijgt de kans om schoon schip te maken en echt te ervaren wat contact met jezelf inhoudt. Een groot gedeelte van deze dag zal in stilte zijn, zodat je echt kunt landen in jouw hart.

Je hoeft deze dag niets anders dan stil te zijn bij jezelf, jezelf te vergeven en van jezelf te houden. En aan het einde van de dag neem je ook nog een tastbaar hart mee naar huis, als herinnering aan de connectie met jouw hart.

Waar en wanneer?

Geef even aan voor welke datum je inschrijft. Als je te ver weg woont, kun je gebruik maken van een slaapplek in een van onze tenten. Het zijn grote tenten, waar je met 2 personen (afgescheiden als je dat wenst) in kunt verblijven. Je komt dan alvast de avond van tevoren.

 • Bindu-dag Hart 
  • Vrijdag 10 mei
 • Tijd: 10.00 – 15.00 uur
 • Locatie: Unieke plek Casa Magica in Doornenburg.
 • Kosten: 145 euro inclusief koffie, thee en vegetarische soep voor de liefhebbers.
 • Annuleringsvoorwaarden:
 1. Deelname aan een geplande Bindu-dag mag alleen schriftelijk worden geannuleerd. Annuleringen kunnen gedaan worden door een e-mail te sturen naar info@bindu.nl
 2. Tot een week (7 dagen) voor de geplande Bindu-dag kun je je registratie gratis annuleren.
 3. Als je binnen een week voor de Bindu-dag je registratie annuleert, wordt 50% van de factuur in rekening gebracht.
 4. Bindu behoudt zich het recht om boekingen die ongeschikt of ongepast zijn te annuleren.
 5. Als een Bindu-dag wordt geannuleerd dan ontvang je je geld terug en wordt er een alternatief aangeboden.
 6. Helaas kan Bindu niet verantwoordelijk worden gesteld voor onvoorziene omstandigheden (zoals weer- of transportproblemen, blessures of ziekte) die ervoor zorgen dat je niet in staat bent om de Bindu-dag bij te wonen.

Vul de contactgegevens in als jij je wil aanmelden voor een van de Bindu-dagen. Er is beperkt plek, om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven. Mocht je deze datum niet kunnen, maar wel interesse hebben, laat het me dan ook even weten.