BESTAANSRECHT – MAARTEN OVERSIER

In het boek Bestaansrecht, wordt besproken wat de invloed is van onverwerkt trauma’s uit ons verleden, of vorige levens. Deze trauma’s bezorgen ons fysieke, psychische of emotionele klachten.

Your trauma is not your fault, but healing is your responsibility.

Maar wat is nou de ontstaansgeschiedenis van deze opgelopen trauma’s? In dit boek vertelt Maarten verhalen van cliënten die bij hem in zijn therapie-praktijk voor sessies kwamen. Ruim 25 jaar werkt hij in dit werkveld. Hij begon als chef-kok in diverse hotels en werd daarna een spirituele therapeut. Hij houdt zich met name bezig met reïncarnatie, regressie en voorouder-heling.

Bestaansrecht is een aangrijpend leesavontuur

Hij heeft een praktijk in Nederland, maar ook in Canada, waar hij zich nauw verbonden voelt met de indianen. Hij leidt mensen op in deze therapievorm en geeft regelmatig lezingen en interviews. In dit boek neemt hij je mee in de hartverscheurende ervaringen en belevenissen van zijn cliënten.

Hoe kun je oude pijnthema’s herkennen en verwerken, zodat zij kracht verliezen? Maarten zegt: “De meest waardevolle ontdekkingen doet degene die de gebaande paden verlaat.” Bestaansrecht staat garant voor een aangrijpend leesavontuur dat soms leest als een spannend filmscenario en het wereldbeeld van de lezer kan transformeren.

Heel jezelf en het collectief

Ook kwesties zoals orgaandonatie, de coronacrisis en transhumanisme komen aan bod. Dit boek helpt je om je onverwerkte verleden naar de oppervlakte te brengen zodat het gezien en geheeld kan worden, voor jezelf en voor het collectief. Auteur: Madeleine van Mourik.

Bestaansrecht is verkrijgbaar bij o.a Bol.com voor 34,95.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

La Luna

KORTE FILM – LA LUNA

In de wereld van animatiefilms staat Pixar bekend om het ...
The Salt of the Earth

TRAILER – THE SALT OF THE EARTH

"The Salt of the Earth" is een reis door het ...

KORTE FILM – ALIKE

"Alike" is een korte animatiefilm die de nadruk legt op ...
Loved

KORTE FILM – LOVED

In de hartverwarmende video 'Loved' van BeecherFeature Productions wordt een ...

KORTE FILM – NAPO

In de bekroonde film "NAPO" worden kijkers meegenomen op een ...
arcade

KORTE FILM – CAINE’S ARCADE

"Caine's Arcade" is een korte documentaire die het hartverwarmende verhaal ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download