BEAUTIFUL – CHRISTINA AGUILERA

Dit nummer van Christina Aguilera laat ons zien wat er gaande is in de maatschappij. Sociale media hebben de relatie met ons lichaam getransformeerd en daardoor ook de geestelijke gezondheid. Veel jongeren zijn onzeker over hun uiterlijk en willen het liefst alles veranderen aan de manier waarop ze eruit zien.

Christina Aguilera

Ze kijken en vergelijken met voorbeelden die niet eens ‘echt’ zijn, maar vaak vol filters en retoucheer handelingen. Ze willen eruit zien als dat topmodel en keuren zichzelf af. Soms is het zo erg dat kinderen zelfmoord plegen of erover nadenken omdat ze geen uitweg meer zien. Christina Aguilera heeft gelijk; ‘je bent mooi, precies zoals je bent‘.

Ook een laag zelfbeeld is eerder normaal dan uitzondering in deze tijd. Het wordt tijd voor een verandering. Het wordt tijd om in te zien dat we allemaal mooi zijn, precies zoals we zijn. Je hoeft niets te veranderen aan jezelf. Je bent uniek, waardevol en goed genoeg zoals je bent.

You’re beautiful

Omarm je verschillen en unieke trekjes, ze maken je jij en dat is mooi. Vergelijk jezelf niet met anderen, je zult altijd iemand vinden die jij mooier, slanker, breder en knapper vindt. Het is niet belangrijk hoe een ander eruit ziet. Haal je zelfbeeld niet meer uit de buitenwereld, maar kijk naar jouw binnenwereld. Straal van binnenuit en laat jouw licht schijnen op onze mooie wereld.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

DOCUMENTAIRE – JIRO DREAMS OF SUSHI

"Jiro Dreams of Sushi" is een mooie documentaire uit 2011 ...
Alpha golven

GENEZENDE ALPHA GOLVEN

Deze muziek met alpha-golven belooft niet alleen een aangename luisterervaring, ...
In the mood for love

IN THE MOOD FOR LOVE – SHIGERU UMEBAYASHI

De betoverende melodieën van Shigeru Umebayashi's "In the Mood for ...
Love is the brigde rumi

LOVE IS THE BRIDGE – RUMI

"Love is the Bridge" van Rumi, de beroemde 13e-eeuwse Perzische ...
Identity

KORTE FILM – IDENTITY

In onze wereld, waar velen maskers dragen door een gebrek ...
Ben je oké?

KORTE FILM – BEN JE OKE?

Het animatiefilmproject 'Ben je oké?' heeft op het Los Angeles ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download