DE AGENDA VAN DE KOSMOS

De afgelopen jaren gebeurde er veel in de agenda van de kosmos. Op het moment dat we naar binnen moesten keren, werden we echter afgeleid door allerlei misleidingen. We belandden in een valse geschiedenis die zich ontvouwde. Volgens de numerologie draagt het engelengetal 2020 de boodschap van vertrouwen, spirituele groei, veranderingen en nieuwe uitdagingen met zich mee, terwijl we dansen op het ritme van het leven. De grote ontwaking van de mensheid werd een feit.

Shifts in energie

Eeuwen geleden werden de gebeurtenissen van vandaag al voorspeld. Intense verschuivingen in energie hebben plaatsgevonden, waardoor we nieuwe dimensies zijn binnengegaan. Terwijl de ene retrograde eindigde, opende de leeuwenpoort zich. Tijdens dergelijke momenten komen gevoelens, oude patronen en trauma’s sterker naar de oppervlakte, soms zelfs onverklaarbaar.

Colin Enrico

Het zou wijs zijn om meer in harmonie te leven met de cyclus van de maan en de agenda van de kosmos te volgen. Je herkent waarschijnlijk het gevoel van nervositeit en sensitiviteit, alsof er iets staat te gebeuren. Of in vlagen voel je je plotseling somber of zelfs depressief. Al deze gevoelens en symptomen vinden hun oorsprong in de kosmos. Het zijn verwerkingen van wat de ziel niet langer kan dragen, en je voelt je niet meer in lijn met de energie van het moment. Alles speelt zich af op diepere lagen van bewustzijn, of het nu uit het verleden of wellicht de toekomst is.

De agenda van de kosmos

Natuurlijk beïnvloedt de volle maan ook de getijden in ons lichaam. Het water lijkt omhoog te stijgen, en metaforisch gezien komen overwerkte stukken naar voren, die duidelijk zichtbaar worden. Als je je bewust bent van de locatie van dit onverwerkte stuk, bereik je de kern en start je het helingsproces. In mijn optiek is de grotere agenda dat we als mens niet tot deze kern mogen doordringen. Essentiële informatie wordt achtergehouden, wat leidt tot stagnatie in ons transformatieproces. Auteur: Colin Enrico.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

Man in de rij

KORTE FILM – DE MAN IN DE RIJ

In ons leven zijn er momenten die ons bijblijven, niet ...
Liquid Mind

STRESS VERMINDEREN – LIQUID MIND

Liquid Mind is een muzikale reis die de luisteraar meeneemt ...
DE HERKENNING VAN DE ZIEL

DE HERKENNING VAN DE ZIEL

De herkenning van de ziel vindt plaats wanneer het bewuste ...
mong, reiziger voorbij de horizon

MONG, REIZIGER VOORBIJ DE HORIZON

Het verhaal van Mong, de weesjongen uit Oezbekistan, is een ...
Agenda van de kosmos

DE AGENDA VAN DE KOSMOS

De afgelopen jaren gebeurde er veel in de agenda van ...
Claude Debussy

CLAIR DE LUNE – CLAUDE DEBUSSY

Claude Debussy, een van de meest invloedrijke componisten van de ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download