45 LEVENSLESSEN

Regina Brett schreef deze 45 levenslessen op de avond voor haar 45e verjaardag, nadat ze de diagnose borstkanker had gekregen. De lessen werden al snel een hit op internet met een artikel waarin ze werden gedeeld, samen met een foto van een oudere vrouw. Kort daarna verschenen er artikelen die zeiden dat ze waren geschreven door een 90-jarige. Het idee sloeg aan en de rest was geschiedenis.

45 levenslessen na een ernstige diagnose

De aard van deze lessen geeft het gevoel alsof ze zijn geschreven door iemand die een lang leven heeft geleefd. Hoewel de auteur nog geen negentig is, kunnen velen van ons zich alleen de verandering in perspectief voorstellen die iemand zou kunnen hebben na het ontvangen van zo’n ernstige diagnose. Regina is nu in de zestig, een succesvolle auteur en inspirerende spreker.

“The purpose of our lives is to be happy.”

Daila lama

De lessen herinneren ons aan wat belangrijk is. Neem het leven niet te serieus en doe de dingen waar je van houdt. Haal alles uit elke dag wat voor jou fijn en belangrijk is. Deel je liefde met de mensen die dicht bij je staan, omdat het leven te kort is om op een andere manier te leven. Tekst vertaling Youtube.

Leuk artikel? Deel het!

Waardevol artikel?

Elke maand worden er ongelooflijk veel uren vrijwillig gestoken in het schrijven, bewerken en beheren van de Bindu website. Haal jij inzicht, steun, herkenning of persoonlijke groei uit de artikelen en wil je ons daarvoor bedanken, of wil je ons ondersteunen? Overweeg dan een donatie. 

Bedrag

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

Gerelateerde artikelen

La Luna

KORTE FILM – LA LUNA

In de wereld van animatiefilms staat Pixar bekend om het ...
The Salt of the Earth

TRAILER – THE SALT OF THE EARTH

"The Salt of the Earth" is een reis door het ...

KORTE FILM – ALIKE

"Alike" is een korte animatiefilm die de nadruk legt op ...
Loved

KORTE FILM – LOVED

In de hartverwarmende video 'Loved' van BeecherFeature Productions wordt een ...

KORTE FILM – NAPO

In de bekroonde film "NAPO" worden kijkers meegenomen op een ...
arcade

KORTE FILM – CAINE’S ARCADE

"Caine's Arcade" is een korte documentaire die het hartverwarmende verhaal ...

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF!

download